پیمان فلسفی منتخب مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره ریاست مجدد محمدباقر قالیباف بر مجلس گفت: در زمان انتخابات مجلس دوازدهم لیستهای انتخاباتی زیادی شکل گرفت که یکی از لیستهای انتخاباتی تهران لیست امنا بود، اما این امر به آن معنا نیست که لیست امنا در فضای مجلس با همان سازوکارهای قبل از انتخابات کار خود را به پیش ببرد.
وی اظهار کرد: به نظر من این مرزبندیهای خاصی که در دوران انتخابات اتفاق میافتد بیشتر برای رقابتهای انتخاباتی بود تا مردم به انتخاب مناسبتری دست پیدا کنند که دیدیم فهرست امنا در این زمینه موفق بود و تعداد کاندیداهای راه یافته امنا به مجلس در تهران بیشتر از لیستهای دیگر بود، اما سرجمع کشور را بخواهیم در نظر بگیریم ممکن است تفاوتهایی داشته باشد ضمن اینکه بنده به صورت اختصاصی در لیست امنا از جبهه شریان معرفی نشدم.
منتخب مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس دوازدهم بیان کرد: لیست امنا احزاب مختلف و سازوکارهای خود را دارد و بعد از شکلگیری مجلس و ورود نمایندگان به آن در پایان رقابتهای انتخاباتی عملا فعالیتهای خود را کمرنگ کرد و انتخاب رئیس مجلس را تا حدود زیادی به خود نمایندگان واگذار کرد.
فلسفی گفت: آنچه در انتخاب رئیس مجلس دوازدهم اتفاق افتاد در مجموع یک نتیجه خوب بود، چون نمایندگان انتخاب خود را انجام دادند و آنچه برای کشور و مجلس مهم بود این بود که رئیسی با رای بالا انتخاب شود، چون این امر میتواند قدرت قوه مقننه را افزایش دهد و کارآمدی مجلس دوازدهم را تقویت کند بنابراین رای بالا رئیس محترم مجلس شورای اسلامی یک دستاورد خوب برای کل مجلس است.
وی ادامه داد: رای بالای رئیس مجلس یعنی مرزبندیهای سیاسی کاذب که میتواند به هرگونه وحدت، همدلی و پیگری امور اصلی مردم آسیب بزند را باید از این به بعد کنار بگذاریم، چون باید فضای همکاری، همدلی و روحیه مشارکت در تمام نمایندگان وجود داشته باشد.
منتخب مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس دوازدهم بیان کرد: الان که رئیس و اعضای هیئترئیسه با آرای خوبی انتخاب شدند یک فرصت برای نظام، کشور و مردم است و همه باید بر حل مشکلات مردم متمرکز شویم و همه نمایندگان باید کمک کنند و تعامل دوطرفه بین رئیس مجلس، هیئت رئیسه و نمایندگان شکل بگیرد تا شاهد نتایج خوب برای کشور و مردم باشیم بنابراین از این به بعد آنچه تعیینکننده است همکاری و تعامل بین نمایندگان و تعاملی است که با دستگاهها و قوای دیگر شکل میگیرد که میتواند منجر به خروجی مناسب برای کشور شود.
حکومت هم خیالش نیست مردمی نیست ،فقط جمعیت نشون میدن تو تلویزیون ، نمیدونه 1 میلیون نفر اگه بیان بیرون میشه 10 تا ورزشگاه آزادی جمعیت و این تعداد طبیعی هست از 90 میلیون جمعیت