مدیرکل فنی و حرفهای استان کردستان افزود: مراکز آموزشی بخش خصوصی از دیگر ظرفیتهای اداره کل فنی و حرفهای استان است که هر سال بخش قابل توجهی از علاقهمندان در رشتههای مختلف را زیرپوشش آموزشهای مختلف قرار میدهد.
به گفته سید علی علوی، سال گذشته بر اساس آمار بیش از ۱۵ هزار نفر از آموزشهای فنی و حرفهای بهرهمند شدهاند.
وی با بیان اینکه حوزهها و گروههای هدف فنی و حرفهای در سطح استان زیاد است، گفت: ۱۷ گروه مختلف در سطح استان در مراکز آموزشی زیرپوشش آموزشهای فنی و حرفهای قرار دارند.
علوی تصریح کرد: افراد در معرض اسیبهای اجتماعی، دانشآموزان، سربازان، افراد دارای معلولیت، دانشآموختگان دانشگاهی، زنان سرپرست خانوار، کودکان کار و ... از دیگر جامعه هدف سازمان فنی و حرفهای در سطح استان هستند.
وی با بیان اینکه آموزشهای فنی و حرفهای تاثیر بسزایی در توسعه جامعه دارد، گفت: توسعه آموزشهای فنی و حرفهای بر اساس نیاز بازار نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رفع مشکل بیکاری و در نهایت رونق اقتصادی دارد.
به گفته این مقام مسوول، در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده نقش آموزشهای فنی و حرفهای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
وی عنوان کرد: در راستای تحقق شعار سال به دستور استاندار کردستان کارگروهی تشکیل شده که اداره کل فنی و حرفهای استان عضو اصلی این کارگروه است و امیدواریم با برنامهریزیهای صورت گرفته شاهد تحقق این شعار باشیم.