مدیر جهادکشاورزی میاندوآب گفت: سالانه ۲۳ هزار تن پنیر پیتزا در ۶ واحد فعال این شهرستان تولید شده و روانه بازار مصرف می شود.

رضا مقدم مدیر جهادکشاورزی میاندوآب گفت:  میاندوآب یکی از مراکز تولید پنیر پیتزا در شمال غرب کشور است و با فعالیت ۶ واحد تولید پنیر پیتزا در این شهرستان، سالانه بیش از ۲۳ هزار تن پنیر پیتزا در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

وی افزود: با فعالیت صنایع تولید پنیر پیتزا در شهرستان میاندوآب علاوه بر جذب حدود ۷۰ هزار تن شیر خام تولیدی دامداران شهرستان، برای ۹۶ نفر به صورت مستقیم و پایدار و ۲۰۰ نفر به طور غیرمستقیم زمینه اشتغال فراهم آمده است.

مدیر جهادکشاورزی میاندوآب اضافه کرد: با توجه گستردگی و اهمیت ویژه دامپروری در شهرستان میاندوآب و تولید سالانه بیش از ۱۰۷ هزار تن شیر در این شهرستان، توسعه واحد‌های تولید فرآورده‌های لبنی، نقش بسزایی در جذب شیر تولیدی دامداران، بازگشت ارزش افزوده به بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال در منطقه دارد.

مقدم ادامه داد: واحد تولید پنیر پیتزای روستای شیبلو یکی از واحد‌های موفق این شهرستان در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع با هزار و ۲۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف، احداث و در شهریورماه پارسال مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

مدیر جهادکشاورزی میاندوآب در ادامه افزود: با فعالیت این واحد تولیدی علاوه بر تولید سالانه ۲ هزار تن پنیر پیتزا، برای تعداد ۱۵ نفر بطور مستقیم زمینه اشتغال ایجاد شده و این طرح برای توسعه و افزایش ظرفیت تولید خود، نیازمند دریافت تسهیلات سرمایه در گردش است.

شهرستان میاندوآب در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.