یادداشت علی خضریان با عنوان «جامعهشناسی بدرقه تاریخی» را میخوانید: «برای فهم بهتر بدرقه تاریخی و میلیونی حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، میبایست براساس جامعهشناسی معرفت حقیقت ارتباط بین جامعه و مجموعههایی از نظامهای اخلاقی و سیاسی در زمینههای اجتماعی و فرهنگی جامعه که در آن پرورانده شدند، مورد توجه قرار گیرد.
تجلی حضور قلبی و پرشور مردم در تجلیل و تکریم از شهیدان خدمت و توجه به نقطه اتصال مردم با حقیقت شعارهای انقلاب اسلامی، حکایت از ثبات معرفتی جامعه نسبت به گفتمان انقلاب اسلامی دارد. مردم هر جا دیدند که شعارهای انقلاب اسلامی همراه با عمل پررنگ بوده است به همانجا توجه پیدا میکنند.
شعارهایی که عملیاتی، عینی و عملی است و لقلقه زبان سیاستمداران مادینگر برای سیاست بازیهای مرسوم این جهانی نیست. شعارهایی که در عین توجه به استقلال و مقاومت در سیاست خارجی، عدالتخواهی و فسادستیزی در داخل را همراه با مردممداری و به صورت توأمان مورد توجه قرار میدهند.
تشییع میلیونی خادمالرضا(ع) و دیگر شهدای پرواز خدمت نشان داد الگوی رجایی نه تنها امکان تحقق در جامعه امروز ما را دارد، بلکه اقبال به آرمانهای انقلابی از جامعه زدوده نشده است و تمام آرزوها و فرضیات جریان غربگرا برای کنار گذاشتن ایدئولوژی انقلابی، بار دیگر ابطال شد.
شهید رئیسی عزیز را باید در چهارچوب مکتب امام خمینی(ره) فهم کرد. حتی نه یک بار فهم، بلکه به صورت هرمنوتیک مضاعف آن را بفهمیم و این فهم مضاعف بعد از ۴۵ سال، با همه مشکلات و کج کارکردیهای جریان زاویهدار با انقلاب، حاکی از تکریم اجتماعی خط جریان اصیل انقلاب اسلامی است.»