جهانگیری اعطای تسهیلات بدون بهره به میزان ۶۴۸ میلیارد ریال برای خرید ۶۸۷ دستگاه انواع ادوات کشاورزی با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام و بانک ملی در طرح جهش تولید در دیم زارها به کشاورزان دیم کار با هدف افزایش تولید و جلوگیری از فرسایش خاک در سه سال گذشته را از مهمترین اقدامات برای تثبیت کشاورزی حفاظتی در استان برشمرد.
او تهیه و ابلاغ برش شهرستانی سطوح اجرایی کشاورزی حفاظتی (حفظ بقایای ۳۰ درصدی، کشت عمود بر شیب، کشت مستقیم و تبدیل آیش زرد به سبز) طرح جهش تولید در دیم زارهای استان در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ و ۱۴۰۳-۱۴۰۲ را از دیگر اقدامات ۲ ساله اخیر عنوان کرد.
رئیس اداره توسعه فناوریهای مکانیزه کشاورزی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: از دیگر برنامههای جهاد کشاورزی، آموزش کشاورزان پیشرو و رانندگان حرفهای در زمینههای کشاورزی حفاظتی و کشت بدون خاک ورزی و کم خاکورزی به تعداد ۲۵۰ نفر روز در سطح استان در سال زراعی امسال است.
جهانگیری با اشاره به اینکه پنج هزار و ۱۳ دستگاه انواع ادوات کشاورزی حفاظتی در شهرستانهای استان موجود است، گفت: از لحاظ سخت افزار و تامین دستگاه مشکلی در زمینه اجرای اصول کشاورزی حفاظتی در استان نیست، اما توجه ویژه به آموزش کشاورزان و آشنا کردن آنها با مزایای کشاورزی حفاظتی از سوی رسانههای عمومی مورد انتظار است.