![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
محمد کرمی در نشست با مدیران سیستان و بلوچستان ضمن تسلیت شهادت سیدالشهدای خدمت و همراهان انقلابی ایشان، با تاکید بر کار و تلاش شبانهروزی مسوولان برای رفع مشکلات مردم، اظهار کرد: آیت الله رییسی بهعنوان یک رییس جمهور متدین و انقلابی تمام عمر خود را وقف خدمت به مردم کرد.
وی افزود: غم شهادت رییس جمهور، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، وزیر امور خارجه و استاندار آذربایجان شرقی سینه همه ما را سوزاند، اما باید به یاد داشته باشیم که راه و منش این عزیزان را سرلوحه کار خود و خدمت به مردم قرار دهیم.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: شهید آیت الله رییسی خالصانه تلاش کرد و در نهایت نیز پاداش عمل خود یعنی شهادت را از خداوند هدیه گرفت.
وی خاطرنشان کرد: عمر همه ما در دنیا محدود است، بنابراین در این مدت محدود زندگی؛ برای رضایت الهی و خدمت به مردم بکوشید.
کرمی ادامه داد: باید راه شهید آیت الله رییسی را ادامه دهیم و راه این شهید تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر در جهت رفاه مردم است.
وی تاکید کرد: اگر یک واحد تولیدی تعطیل شد، مقصر اصلی دانشگاه است، چرا که نوآوری و پشتیبانی علمی عامل حیات واحدهای تولیدی محسوب میشود.