ژاپنی‌ها برای کاهش استفاده از نمک قاشق با طعم نمک ساختند+ فیلم

شرکت کیرین، در ژاپن با هدف کاهش مصرف نمک، قاشق‌های الکترونیکی «با نمک» را وارد بازار می‌کند.

در ژاپن پژوهشگران شرکت کیرین با همکاری پژوهشگران دانشگاه میجی برای کاهش استفاده از نمک، قاشق با طعم نمک ساختند که  میزان مواد مضر ناشی از سودیوم را در بدن مشتریان کاهش دهد.

 این «قاشق با نمک» در زمان استفاده با ارسال یک موج الکتریک، طعم ملکول‌های ماده یون در نمک غذا را روی زبان متمرکز می‌کند و باعث می‌شود کاربر، طعمی شورتر از واقعیت غذا را بچشد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۵ ۰۱ خرداد ۱۴۰۳
دولت باید مصرف نمک در رستورانا و ساندویچیا و غذاهای آماده رو ممنوع اعلام کنه