تولید آرد با کیفیت برای حفظ امنیت غذایی جامعه

اختلاط صحیح و علمی گندم‌های موجود و تولید آرد با کیفیت مناسب و ماکول و نقش مهمی در حفظ امنیت غذایی در جامعه دارد.

عباسعلی وفائی نژاد مدیرکل غله مازندران در نشست هم اندیشی با مسئولین فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد استان مازندران با موضوع آغاز فصل خرید تضمینی گندم در استان و تشریح دستورالعمل‌های خرید تضمینی با حضور مسئولین فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد استان با اشاره به مسئولیت مهم و سنگین کارشناسان حوزه آرد، گفت: از مسئولین فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد به دلیل همراهی و تلاش برای ارائه و تولید آرد ماکول و با کیفیت در استان تقدیر و تشکر می‌نمایم.

او افزود: با توجه به تاثیرگذاری مواد اولیه در تولید آرد با کیفیت و خرید گندم با رطوبت بالا در سال گذشته، اهمیت دانش و مهارت فنی مسئولین کنترل کیفی و کارشناسان حوزه آرد در اختلاط صحیح و علمی گندم‌های موجود و تولید آرد با کیفیت مناسب و ماکول و نقش مهم آن در حفظ امنیت غذایی در جامعه مشخص گردید.

وفائی نژاد به رعایت دستورالعمل‌های خرید تضمینی گندم اشاره کرد و گفت: بهسازی انبار‌ها و ضدعفونی قبل از ذخیره سازی، کالیبراسیون لوازم و ادوات خرید تضمینی و تهیه رایانه مناسب و اینترنت از مهمترین مواردی هست که باید مورد دقت و توجه قرار گیرد.

در ادامه نشست، استاندارد‌های ذخیره سازی و اختلاط گندم و نحوه ضدعفونی سیلو‌ها و انبار‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

شایان ذکر است، خرید تضمینی گندم در سال جاری از نیمه دوم خرداد در استان مازندران آغاز می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.