
مجتبی خاشی با اشاره به اینکه در طول فصل زراعی بیش از ۴ هزار و۶۰۰هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به زیر کشت جو می رود گفت: کشت این محصول درنقاط دیگر استان و کشور در دو فصل انجام می شود، در حالی که شرایط آب و هوایی شهرستان خاش باعث شده کشت و برداشت این محصول در سه فصل صورت بپذیرد.
وی اظهار داشت: کشت اول جو یک ماه قبل از کشت گندم انجام می شود و کشت دوم در اوایل زمستان و صرفاً در راستای تأمین علوفه دام هایی است که دیگر قادر به استفاده از مراتع نیستند و کشت سوم پس از برداشت گندم در سال بعد انجام میگردد.
به گفته خاشی تنوع کشت این نوع محصول بیشتر در بخش های پشتکوه و مرکزی است و بیش از ۲۷۰۰ نیرو در کار داشت، کاشت و برداشت این محصول در سه فصل متناوب فعالیت دارند.