مسئول بهداشت محیط، شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: یک کارگاه آشپزی در بروجرد به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب و متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.

مظفر بازگیر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بازرسی بهداشتی مشترک کارشناسان بهداشت محیط مرکزبهداشت، اداره تعزیرات حکومتی، بسیج اصناف و پلیس نظارت بر اماکن عمومی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان بروجرد یک کارگاه آشپزی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب و متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.

وی افزود: طرح نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی به صورت مستمر توسط بازرسان این مرکز انجام می‌شود و انتظار می‌رود شهروندان بروجردی در صورت مشاهده مواردی از تخلف در این راستا مرکز بهداشت را مطلع نمایند.

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بروجرد بیان کرد: سلامت مردم مهمترین مسئله بهداشت و درمان است و با کسانی که با رعایت نکردن موازین بهداشتی سلامت مردم را به خطر می‌اندازند، برخورد قاطع خواهد شد.

 

برچسب ها: پلمب ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۲ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
تمام آشپزا و کارگرای آشپزخونه ها باید کلاه نخی و ماسک برای جلوگیری از ریختن موها و بزاق دهنشون تو غذا بذارن