استاندار تهران گفت: طی دو سال اخیر، ۱۵۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمه راکد استان به چرخه تولید بازگشته و 500 واحد تولیدی نیمه تمام به بهره برداری رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، علیرضا فخاری صبح یکشنبه در مراسم بازدید از شهرک صنعتی شمس آباد و ملاقات با تولیدکنندگان که با حضور حجت الاسلام حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضائیه، فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران، علی صالحی دادستان تهران و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک انجام شد، اظهار کرد: تولیدگران پیشگامان عرصه جهاد هستند.

استاندار تهران با تاکید بر موضوع امنیت در سرمایه گذاری، گفت: در صورت فقدان امنیت در حوزه سرمایه گذاری، نمی‌توانیم انتظار رشد و توسعه را داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه همه تلاش‌ها برای تأمین زیرساخت‌ها، این است که فضای امن، برای سرمایه گذاری و بهره وری درست از دارایی‌ها فراهم شود، گفت: اگر به لحاظ روحی و روانی این موضوع مهم تأمین نشود، نمی‌توانیم در عرصه سرمایه گذاری موفق عمل کنیم.

فخاری با بیان اینکه تأمین روحیه، امری پسندیده و نیازمند تعاملات است، افزود: بخش تولید باید اقتضایی را به عنوان قوه قضائیه کنار خود داشته باشد که عوامل بازدارنده غیر موجه نتوانند مانع از حضور و فعالیت آنها بشوند.

استاندار تهران با اشاره به اینکه گاهی در مسیر تولیدی‌ها، شاهد این هستیم که برخی پرونده‌ها در حوزه کارشناسی‌های عادی متوقف شده اند، عنوان کرد: ایفای نقش بازرسی و قوه قضائیه برای رفع این موانع در اولویت قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه در فرآیند‌ها شاهد برخی نواقص هستیم، بیان کرد: نباید اجازه بدهیم که عوامل حاشیه‌ای وارد متن کار‌های تولیدی شوند و این موضوع مهم با کنترل‌های صحیح تحقق پذیر و قابل رفع است و در این زمینه برای بازدارندگی اگر نیاز به تدوین اسناد داریم اقدام لازم انجام شود.

فخاری با بیان اینکه کشور‌های توسعه یافته با استفاده از الگو‌های مناسب در حوزه سرمایه گذاری در مرحله اول به چگونگی تأمین تسهیلات و فرآیند‌ها برای سرمایه گذار می‌پردازند، گفت: از این طریق سرمایه گذار به حوزه مناسب سوق داده می‌شود و اقتصاد ملی شکل می‌گیرد.

استاندار تهران با بیان اینکه برخی تولیدکنندگان با عدم دریافت به موقع و صحیح تسهیلات روبرو هستند، عنوان کرد: نباید اولویت‌ها را فراموش کنیم، برای تحقق جهش تولید باید رشد تولید را رقم بزنیم و این موضوع، مستلزم سرمایه گذار است و سرمایه گذاری نیز بین آورده شخص و سیستم بانکی مشترک می‌باشد و بعضاً شاهد هستیم که کسانی از تسهیلات استفاده می‌کنند که نقش غیر مولد دارند.

فخاری با تاکید بر اینکه باید برای تولیدکنندگان، تسهیل گیری و در تخصیص ارز، سهمیه ویژه در نظر بگیریم، گفت: بهترین منبع برای تولید کنندگان بانک‌ها هستند و تسهیلات باید به صورت هدایت شده در بانک‌ها متمرکز شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه تخصیص ارز و منابع ارزی، به لحاظ ناقص بودن فرآیندها، برخی افراد، به نادرستی در اولویت، و بازرگانان و تولیدکنندگان در صف آخر قرار می‌گیرند. افزود: باید در این خصوص نیز بازنگری‌های لازم صورت بگیرد.

استاندار تهران بیان کرد: با اراده تولیدگران و با همکاری قوه قضائیه طی دو سال اخیر در بخش‌های مختلف توانسته ایم، در استان تهران ۱۵۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمه راکد را به چرخه تولید بازگردانیم و بیش از ۵ هزار واحد تولیدی نیمه تمام را نیز به بهره برداری برسانیم و ظرفیت جدید را در سطح استان خلق کنیم.

وی از اقدامات مهم و تأثیر گذار دولت در بخش تولید به حوزه شعاع ۱۲۰ کیلومتری برخی صنایع و بهره مندی از تسهیلات اشاره کرد و افزود: ساماندهی ۱۳ هزار واحد صنعتی فعال استان تهران در ۳۸ شهرک صنعتی جدید الاحداث نیز مورد بعدی اقدامات خوب دولت در خصوص تولیدی‌ها است و در این راستا بر خود وظیفه می‌دانم که از اراده خوب و مشترک تمام عناصر تولید، بخش خصوصی، قوه قضائیه و بخش‌های نظارتی و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد فرصت‌های جدید برای تولیدکنندگان تشکر کنم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.