شهرکی مدیر جهادکشاورزی زاهدان، گفت: سه هزار و ۱۵۰ تن گوشت مرغ سال گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
شهرکی افزود: با مشارکت بخش خصوصی و در راستای ارتقای تولید، در سال گذشته ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری انجام که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: هم اکنون با سرمایه گذاری بخش خصوصی، ۲۲ واحد مرغداری جدید با ظرفیت یک میلیون و ۷۵ هزار قطعه در این شهرستان در حال ساخت است.