محمد اله بخش در دیدار با فرماندار شهرستان نیر به منظور بررسی محورهای توسعه شیلاتی شهرستان نیر اظهار کرد: در این شهرستان سالانه یک هزار تن انواع آّبزیان گرم آبی و سردآبی تولید و روانه بازار مصرف میشود.
او با اشاره به برنامههای اداره کل شیلات در شهرستان نیر خاطرنشان کرد: با توجه به وجود ظرفیتهای گردشگری در شهرستان نیر به منظور شناساندن این قابلیتهای آبزی پروری این شهرستان احداث جایگاه عرضه ماهی اهمیت زیادی دارد.
مدیرکل شیلات استان اردبیل مزیتهای اجرای این طرح را در شهرستان نیر یادآور شد و بیان کرد: با توجه به حجم بالای مسافر در ایام تابستان علاوه بر فروش بالای آبزیان باعث رونق اقتصادی منطقه نیز خواهد شد.
اله بخش به نقش جایگاه عرضه آبزیان در تولید محصولات فرآوری شده اشاره کرد و افزود: با ایجاد جایگاه عرضه میتوان محصولات دریایی جنوب و شمال کشور را به منظور توزیع و عرضه فراهم کرد.
او از برگزاری سه عنوان جشنواره طبخ آبزیان در استان خبر داد و گفت: هماهنگیهای لازم با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به منظور همکاری در برگزاری جشنواره انجام شده و به زودی در این شهرستان نیز اجرا خواهد شد.
فرماندار شهرستان نیر در این دیدار با قدردانی از تلاش و زحمات اداره کل شیلات قابلیتهای موجود در بحث گردشگری این شهرستان را یادآور شد و تصریح کرد: اجرای جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان نیر ضروری است.
ناصر حسینی افزود: زیرساختهای لازم برای برگزاری جشنواره در این شهرستان محیا بوده و آماده همکاری همه جانبه با اداره کل شیلات استان هستیم.
او خاطر نشان کرد: هدف و چشم انداز ما حرکت به سمت افزایش تولید با مشارکت مردم در حوزه پرورش آبزیان و نگاه ویژه در راستای تسهیل گری سرمایهگذاری در این حوزه است.