«برنی سندرز»، سناتور مستقل ایالت ورمونت آمریکا پستی را در صفحه خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) منتشر و در آن از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاههای آمریکا ابراز حمایت کرد.
سندر در این پست با یادآوری سوابق و آثار ناشی از اعتراضات دانشجویی در دهههای گذشته و در برهههای مختلف علیه موضوعاتی نظیر نژادپرستی و جنگ نوشت: «ما در سال ۱۹۶۲ تحصنهایی با هدف پایان دادن به سیاستهای نژادپرستانه در دانشگاه شیکاگو را سازماندهی کردیم. من در سال ۱۹۶۳ به خاطر اعتراض به تفکیک نژادی مدارس دستگیر شدم. اما اعتراضات ما به حق بود.»
او در ادامه این پست خود با تشویق دانشجویان حامی فلسطین به ادامه اعتراضاتشان گفت: «من به اینکه دانشجویان به جنگ در غزه اعتراض میکنند افتخار میکنم. همواره متمرکز و در صلح باشید. شما در سمت درست تاریخ قرار گرفتهاید.»
سندرز پیشتر نیز به سابقه اعتراضات دانشجویی در ۶ دهه قبل علیه جنگ ویتنام و مطالبه پایان این جنگ و شرکت خودش در این اعتراضات اشاره کرد.
او با اشاره به اینکه «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا به دلیل حمایتهایش از رژیم صهیونیستی خودش را در یک موضع ضعیف از لحاظ سیاسی و اخلاقی قرار داده تاکید کرد: «این ممکن است ویتنام بایدن باشد.»
از ۱۷ آوریل تا امروز دانشجویان در ۴۶ دانشگاه و کالج آمریکا در اعتراض به همدستی واشنگتن و دانشگاههای خود با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تجمعات اعتراضی برپا کردهاند؛ تجمعاتی که با برخورد پلیس مواجه شده و تا کنون بیش از ۲۴۰۰ شرکتکننده بازداشت شدهاند.
به گزارش «آسوشیتدپرس»، بعضی دانشگاهها به دانشجویان خود وعده دادهاند که در سرمایهگذاری و روابط خود با رژیم صهیونیستی تجدید نظر کرده و درخواست دانشجویان برای توقف روابط تجاری با این رژیم را به رسمیت بشناسند. بسیاری از دانشجویان معترض در خواستههای خود، روابط دانشگاههای آمریکا با ارتش رژیم صهیونیستی را هدف گرفتهاند.
اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاههای آمریکا و سرایت آنها به دانشگاههای دیگر کشورهای غربی بعد از آن شروع شد که دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک ماه گذشته میلادی از پلیس شهر نیویورک خواست به چادرهای برپا شده توسط این دانشجویان در محوطه این دانشگاه حمله کند که در نتیجه این حمله بیش از ۱۰۰ نفر دستگیر شدند. با این وجود معترضان سریعا یک تحصن دیگر را برپا کردند و مجددا روز سهشنبه گذشته در محل تحصن خود و ساختمانی که تسخیر کرده بودند مورد حمله پلیس قرار گرفتند.
دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی در کشورهای دیگر نظیر کانادا، استرالیا، فرانسه و مصر نیز در همبستگی با فلسطین دست به تظاهرات و برپایی کمپهای اعتراضی در دانشگاهها زدهاند.
منبع: ایسنا
حمایتهای پیدا و پنهان مقامات آمریکا از اقدامات جنایتکارانه صهیونیستها در غزه، در شرایطی است که اجماع بینالمللی بیش از هر زمان دیگری در حمایت از مظلومیت مردم فلسطین شکل گرفته و یکصدا نفرت از ارتکاب نسل کشی، کوچ اجباری، اشغالگری و کودک کشی صهیونیستها را فریاد میزنند.
ژیم صهیونیستی در منزویترین شرایط تاریخ جعلی خود به سر میبرد و مقامات آمریکا در حمایت کورکورانه از آن حتی در بین مردم خود نیز تنها هستند.
رای قاطع جامعه جهانی در حمایت از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد، به روشنی گویای انزوای بینالمللی رژیم صهیونیستی و آمریکا در جامعه جهانی است.
حضرت حسین سلام الله علیه
حتما این سندرز گرون بوده صهیونیستها نتونستند بخرنش
و همیشه از فلیسطین حمایت کرده
چونکه منافع خودش را فقط دنبال نمیکند
واقعا باید پست فطرت .حیوان صفت و مزدور و جیره خوار باشی
که ظلم و نسل کشی و قتل عام مردم مظلوم غزه را نبینی
واقعا در سمت باطل و اشتباه تاریخ موضع گرفته ای
مثل حسین باراک اوباما که ادم خوبی بود قبل انتخاب شدنش رسانه های ایران به سمت گرایش داشتن و حمایتش میکردین انتخاب هم شد پای وعده هاش موند ولی تخریبش کردین
اکثر سناتورها و دولتمردان آمریکا # حرامزاده واقعی هستند.