استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از مهمترین عوامل در پیشرفت و توسعه این استان است که در این راستا تاکنون پنج هزار نفر آموزش دیده‌اند، اما این رقم کافی نیست و باید افراد بیشتری برای کار در این حوزه تربیت شوند.

 محمد کرمی  در نشست شورای اداری منطقه سیستان که در دانشگاه زابل برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم همچنین تبریک روز کارگر اظهارکرد: مقام و منزلت ۲ قشر معلم و کارگر در اسلام بی‌نظیر است و ائمه اطهار(ع) نیز احادیثی در باب اهمیت نقش این ۲ قشر به یادگار گذاشته‌اند.

وی افزود: رشته‌های دانشگاهی باید متناسب با شغل و علاقه افراد باشد، چرا که باید با استفاده از نیروهای متخصص و بومی بتوانیم آینده سیستان و بلوچستان را بسازیم.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دانشگاه باید به صورت مداوم دنبال نوآوری باشد، و این امر جزو رسالت‌های اصلی دانشگاه‌ها به شمار می‌آید.
وی ادامه داد: بازار کار نیازمند افراد توانمند و مهارت دیده است، بنابراین دانشجویان و دانش‌آموزان باید به دنبال مهارت آموزی باشند، چرا که جوانان ما باید از هم اکنون وارد بازار کار شوند.
کرمی تاکیدکرد: دستگاه‌های اجرایی باید با کسب پشتیبانی علمی به صورت مداوم با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان ارتباط داشته باشند.
وی بیان کرد: راه‌اندازی کریدور ارتباطی با توجه به موقعیت جغرافیایی استان از مزیت‌های سیستان و بلوچستان نسبت به سایر مناطق است که باید از ظرفیت‌های موجود برای توسعه تجارت و افزایش صادرات بهره‌گیری کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا پروژه راه آهن زاهدان - چابهار به سرعت بهره‌برداری شود چرا که راه‌آهن می‌تواند موجب ایجاد تحول در منطقه شود.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها باید مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند، چرا که این مردم دارای قدرت عظیمی هستند که می‌توانند موجب ایجاد تحول در جامعه شوند.
کرمی تاکید کرد: وظیفه دستگاه اجرایی تسهیل روند سرمایه‌گذاری است، بنابراین نباید هیچ مانعی برای دادن مجوز به سرمایه‌گذاران وجود داشته باشد.

 
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.