عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاههای اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.
وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا، چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، افزود: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیمهای تخصصی بررسیهای لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.
به گفته عباس زاده برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شدهاند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با توجه به خسارات وارده به راههای عشایری تاکید کرد: ایل راهها باید به شکل ویژه دیده شوند.
مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاهها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.
آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.
قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیدهاند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.
فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگانهای ارتش حاضر در منطقه گفت: با بهکارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.