اصلانی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج گفت: در راستای نظارتهای بهداشتی بازرسان اداره دامپزشکی شهرستان آوج از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، یک باب قصابی به دلیل کشتار غیر مجاز دام پلمب شد.
وی افزود: ذبح دام فقط باید در کشتارگاه انجام شود تا مراحل معاینه دام زنده قبل از کشتار و بازرسی بهداشتی لاشه دام در کشتارگاه انجام و پس از تایید سلامت وارد مراکز عرضه شود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج به عموم مردم توصیه کرد: در هنگام خرید گوشت قرمز به مندرجات لیبل روی لاشه دقت کنند که تاریخ مصرف آن منقضی نشده باشد و در صورت مشاهده تخلف مراتب را از طریق شماره تلفن ۴ رقمی ۱۵۱۲ با اداره کل دامپزشکی در میان بگذارند.