معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد سیستان و بلوچستان گفت: ماه مبارک رمضان امسال، با تلاش‌های شبانه‌روزی مسوولان در مجموعه کمیته امداد امام خمینی (ره) ، این استان رتبه نخست کشوری در جذب حامی را به دست آورد.

امیر حسن‌زاده کیخا  اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان امسال پنج هزار و ۵۷۷ حامی در سیستان و بلوچستان جذب شدند که این رقم نسبت به سال گذشته ۶۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین تعداد حامیان جذب شده بومی سیستان و بلوچستان هستند تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان بیش از ۱۹ هزار کودک یتیم در سطح استان، صاحب حامی شدند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد سیستان و بلوچستان ادامه داد: هم‌اکنون ۳۳ هزار و ۱۵۶ کودک یتیم تحت پوشش کمیته امداد استان هستند در واقع بیشترین آمار در کشور نیز مربوط به این است؛ همچنین علاوه بر این، ۲۴ هزار کودک تحت عنوان «محسنین» از خدمات این نهاد بهره‌مند می‌شوند.

وی بیان کرد: در سال‌های گذشته، عمده حامیان ایتام سیستان و بلوچستان، افراد غیربومی و خارج استانی بوده‌اند، اما با اقدامات صورت گرفته، امروز درصد حامیان بومی افزایش یافته و این نشان از اعتماد مردم خیراندیش استان به مجموعه کمیته امداد دارد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان نیز اظهار کرد: سال گذشته، با اعطای تسهیلات اشتغال ۱۱ هزار و ۹۳۶ فرصت شغلی توسط کمیته امداد در سطح استان ایجاد شده است.

سیدمهدی عبادی تصریح کرد: در حوزه اشتغال ۳۲۷ دستگاه تاکسی سمند سورن پلاس ویژه مددجویان شهرستان زاهدان با همکاری استانداری، تاکسیرانی، شهرداری و سه بانک توسعه تعاون، ملی و سپه وارد شهرستان شد و توانست زندگی مددجویان بسیاری را متحول سازد که علاوه بر ایجاد اشتغال و منبع درآمد برای قشر نیازمند، به حمل‌ و نقل شهری نیز کمک کرد.

وی با اشاره به وجود نعمت آفتاب در منطقه سیستان و امکان بهره‌برداری از این ظرفیت در جهت تولید انرژی برق و ایجاد اشتغال برای مردم منطقه، گفت: در سال گذشته تعداد ۲ هزار و ۴۵۰ نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی در منازل نصب و وارد مدار شده است، این طرح با پشتیبانی استاندار سیستان و بلوچستان و با همکاری قرارگاه غدیر، نهاد مردمی رسالت و شرکت توزیع برق استان صورت گرفت و امسال نیز ادامه خواهد داشت.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزش ویژه مددجویان و فرزندانشان عنوان کرد: سال گذشته، دوره‌های آموزش پایدارسازی برای یک‌هزار نفر در سطح استان برگزار شد همچنین طرح تابستانه مهارت نیز با همکاری فنی‌وحرفه‌ای و آموزش و پرورش، برای هشت هزار دانش‌آموز برگزار شده که در آن، نوجوانان با مهارت‌های فنی مورد علاقه خود، از جمله دوره‌های آموزش کار با رایانه، خیاطی برای دختران و تعمیر خودرو برای پسران، آشنا شدند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.