سیدمجتبی حسینی در کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایهگذاری استان همدان، گفت: روزانه صدها تن زباله در بخشهای مختلف این استان تولید میشود که برای بازیافت و مدیریت این پسماندها با ورود سرمایهگذار خارجی برنامهریزی شده و قرار است از این مزیت برای تولید برق استان استفاده شود.
او با اشاره به اهمیت توجه به مسائل زیست محیطی و موضوعاتی همچون دفع اصولی و استاندارد پسماندهای صنعتی و غیرصنعتی، گفت: این موضوع با توجه به ارزش افزوده خوبی که به همراه دارد میتواند در زمینه ایجاد اشتغالزایی و کاهش آلایندگیهای زیست محیطی نیز نقش بسیار موثری ایفا کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه ضرورت دارد از حداکثر توان مرکز برای توسعه و شکوفایی استان بهره گرفته شود و مدیران نباید در این زمینه کوتاهی کنند، گفت: بهره گیری هر چه بیشتر از سرمایهگذاران بخش خصوصی کمک کننده توسعه بهتر اقتصاد و ایجاد اشتغال در استان خواهد بود.
حسینی از ایجاد سامانه فرصتهای سرمایهگذاری خرد و کلان استان به دستور استاندار همدان خبر داد و گفت: در این سامانه فرصتهای سرمایهگذاری همدان به مردم و متقاضیان معرفی میشود و به مشارکت مردم در این طرحها نیز توجه ویژهای انجام شده است. او با تاکید بر اینکه در سطح اراضی دیم و آبی در هر ۱۰ شهرستان با همکاری کشاورزان و تولیدکنندگان مشغول مبارزه علیه آفات و بیماریها هستیم گفت: در اثر کاهش دمای هوا و برودت منفی یک تا منفی سه درجه سانتیگرادی از ۲۲ تا ۲۵ فروردین ماه دچار خسارت سرمازدگی شدیم.
او گفت: بیشترین خسارت در سطح باغها و در حوزه درختان میوه از جمله آلو، هلو، شلیل، بادام آبی و دیم، زردآلو و گردو ایجاد شده است.