رحمتی در دومین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه آذربایجان شرقی که به ارائه برنامه تحولی دستگاههای اجرایی برای تحقق شعار سال در استان اختصاص داشت اظهار کرد: به نظر میرسد دچار تنش کمبود برق در بخش تولید هستیم بنابراین لازم است منابع مالی پروژههای برق کاملا تعریف شود و اجرای پروژهها سرعت یابد.
وی با بیان اینکه معضل اصلی اقتصاد ما کمبود برق است افزود: راهی به جز مولدسازی برای اجرای برنامهها نداریم تامین برق شهرکهای صنعتی بسیار ضروری است و بر این اساس هم برق منطقهای استان و شرکت توزیع برق تبریز باید برای رفع تنش برق برنامههای تحولی داشته باشند.
وی یادآوری کرد: نگاه تحولی میگوید برای رفع مسئله ناترازی برق تبریز نیاز به تاسیس نیروگاه داریم که حتما باید اتفاق افتد و همان طور که رئیس محترم جمهور نیز بارها تاکید کرده مدیری که نگاه تحولی نداشته باشد و به اقدامات عادی و روزمره جهت رفع تکلیف قناعت کند در دولت جهادی جایی نخواهد داشت.
رحمتی بیان کرد: برای جلوگیری از مازوت سوزی طرح تکمیلی نیروگاه سیکل ترکیبی تبریز حتما باید اجرایی شود مجوز تاسیس نیروگاههای خورشیدی و تجدیدپذیر نیز اخذ شده که کارهای اجرایی آن باید به جد دنبال و ظرفیتهای بخش خصوصی در این عرصه به کار گرفته شود.
وی همچنین بر ضرورت حمایت از بخش صنعت برای تامین برق مورد نیاز خود از طریق احداث نیروگاه، تامین پستهای برق و جابجایی تاسیسات زیرساختی شبکه توزیع برق تاکید کرد.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به تعریف میزان ۶.۲ همت پروژه برای سال ۱۴۰۳ در بخش راهداری و حمل و نقل جادهای استان، چارچوب برنامههای این دستگاه را مطلوب ارزیابی و تشریح کرد: مشکل اصلی شبکه حمل و نقل این است که راننده محور بوده و لازم است با شرکتمحور کردن شبکه حمل و نقل باری استان بروزرسانی سامانه حمل و نقل به موقع انجام گیرد.
وی برنامههای تحولی شرکت آب منطقهای استان را نیز موثر دانست و افزود: اولین مسئله ما در بخش آبی تامین آب شرب پایدار در شهرها و روستاها است.
وی ارائه برنامه کمی جهت تامین آب مورد نیاز بخشهای کشاورزی و صنعت تا پایان امسال را نیز ضروری برشمرد.
رحمتی تشریح کرد: سرعت دادن به تکمیل پروژه انتقال آب ارس به تبریز نیز بسیار مورد تاکید بوده و از هر گونه نوآوری و ابتکار عملی که این مهم را محقق کند استقبال میکنیم.