علیرضا نورانی گفت: برای تامین آب شرب ساکنان استان سال گذشته از محل اعتبارات استانی ۲ هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال در اختیار دستگاههای اجرایی مرتبط قرار گرفته تا بتوان در تابستان پیشرو کمترین مشکل را در این حوزه داشته باشیم.
وی تاکید کرد: تلاش همه مدیران استان گلستان بر این است تا بتوان اقدامات خوبی برای تامین آب شرب ساکنان این خطه انجام داد.
به گفته وی سال گذشته حدود ۱۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار از محل منابع مختلف توسط دولت سیزدهم برای اجرای و تکمیل طرحهای عمرانی اولویتدار در استان جذب و مورد بهرهبرداری ساکنان منطقه قرار گرفته است.
نورانی تاکید کرد: برای شتاب به توسعه همه جانبه در گلستان نیاز مبرم به راهنمایی نماینده ولی فقیه و ائمه جمعه استان داریم.
وجود ۲۳۰ هزار خانوار گلستانی در ۳ دهک اول
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی گلستان گفت: اکنون ۲۳۰ هزار خانوار جزو ۳ دهک اول و پایین درآمدی در استان وجود دارد که باید برای ارتقای آنها سرمایهگذاری لازم صورت گیرد.
نورانی ادامه داد: مسوولیت ما مسوولان استان برای سرمایهگذاری و ارتقای اقتصاد خیلی سنگین است ولی با برنامهریزی و همدلی و توجه به توصیه مسوولان ارشد در منطقه میتوان استان را از فقر خارج کرد.
وی گفت: سرمایهگذاری در اجرای برنامه هفتم توسعه استان یکی از راهکارهایی بوده که باید با توجه به توصیه اخیر رهبر معظم انقلاب برای تحقق کامل آن، پُررنگ وارد عمل شد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی گلستان، حضور استاندار و برپایی میز خدمت در مناطق محروم را یکی از برنامههای ارزشمند برشمرد و افزود: این اقدام توانسته مطالبهگری را در مناطق مختلف استان گسترش داده و به سمت پیشرفت و رفع محرومیت سوق داده شود.
وی با اشاره به نامگذاری جهش تولید و مشارکت مردم در سال ۱۴۰۳ از سوی رهبر معظم انقلاب، خاطرنشان کرد: از این فرصت به وجود آمده باید نهایت بهرهبرداری را در حوزههای مختلف به ویژه خانه دار شدن و بهسازی روستاها در استان استفاده شود.
استان گلستان مطابق سرشماری سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۴۷ درصد آن در مناطق روستایی سکونت دارند و اقتصاد اصلی آنها برپایه کشاورزی استوار است.
منبع: ایرنا