گوگل به تازگی اولین نسخه بتای عمومی اندروید ۱۵ را راه اندازی کرده است که به ما نگاهی اجمالی به ویژگیهای نسخه بعدی سیستم عامل موبایل خود میدهد، این نسخه بتا مجموعهای از ویژگیها و پیشرفتهای جدید را معرفی میکند. پیشرفتهای گوگل در آپدیت جدید اندروید بعد، طبق گزارش indiatoday، رونمایی کامل از اندروید ۱۵ در کنفرانس توسعه دهندگان معتبر گوگل، GoogleI، در ماه مه انتظار میرود.
ویرایش تمام صفحه برنامه: این به روز رسانی تضمین میکند که برنامهها به طور یکپارچه گسترش مییابند تا کل صفحه را اشغال کنند و نوارهای شفاف سیستم را که قبلاً فضای صفحه را اشغال میکردند، حذف میکند.
مدیریت بایگانی برنامه: در پاسخ به بازخورد کاربران، اندروید ۱۵ اکنون به کاربران اجازه میدهد تا برنامههایی که به ندرت استفاده میشوند را بایگانی و بازیابی کنند.
سازگاری با نمایشگر موبایل: قابلیت دسترسی با بهبود سازگاری نمایشگر بریل افزایش مییابد و دامنه را برای کاربران کم بینا افزایش میدهد.
تنظیمات امنیت شبکه سلولی: بخش اختصاصی «امنیت شبکه سلولی» در منوی تنظیمات، کنترل و دقیق رمزگذاری و هشدارهای امنیتی شبکه را در اختیار کاربران قرار میدهد.
انتخاب کیف پول دلخواه: بهروزرسانی به شما امکان میدهد برنامه کیف پول خود را به شکل پیشفرض تنظیم کنید نا فرآیند پرداخت سادهتر شود. توجه داشته باشید که در دسترس بودن این ویژگی ممکن است بسته به منطقه متفاوت باشد.
ویجتهای انحصاری Pixel Weather: دارندگان پیکسل از ویجتهای آبوهوای جدید که برای تجربه شخصیسازی شدهتر بهروزرسانی آبوهوا طراحی شدهاند، لذت خواهند برد.
لیست گوشیهای هوشمند واجد شرایط اندروید ۱۵ بتا ۱
در حال حاضر، تنها دستگاههای Google Pixel واجد شرایط برنامه رسمی اندروید بتا هستند:
پیکسل ۶
پیکسل ۶ پرو
پیکسل ۶a
پیکسل ۷
پیکسل ۷ پرو
پیکسل ۷a
تبلت پیکسل
تا کردن پیکسل
پیکسل ۸
پیکسل ۸ پرو
آموزش نصب اندروید ۱۵ بتا ۱
۱- وب سایت گوگل را باز کنید سپس اندروید را آپدیت کنید.
۲- در برنامه اندروید بتا ثبت نام کنید.
۳- به Settings > System > System Update بروید.
۴- گزینه Download and Install for Android ۱۵ Beta را انتخاب کنید.
۵- منتظر اعلان آپدیت هوایی اندروید ۱۵ بتا ۱ باشید.
مهم است که توجه داشته باشید که Android ۱۵ Beta ۱ نسخه اولیه این نرم افزار است، به این معنی که ممکن است ناپایدار باشد و نصب آن ممکن است منجر به کاهش عملکرد، خرابی برنامه و حتی از دست دادن اطلاعات شود. علاوه بر این، برای امنیت بیشتر، از دادههای خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا از از دست دادن رسانه یا دادههای مهم در تلفن خود جلوگیری کنید.
منبع: الیوم السابع