برنامه تحولی شهرک‌های صنعتی فارس با رویکرد تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در ۱۱۰ شاخص عملیاتی تدوین می‌شود.

سید مسعود عظیمی گفت: در نشستی به ریاست استاندار فارس و با حضور مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان، برنامه تحولی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در سال ۱۴۰۳ با رویکرد تحقق" جهش تولید با مشارکت مردم" تشریح شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های فارس افزود: در این برنامه که در سطوح سازمانی، کارکنان و عملکردی و با استفاده از شیوه جدید برنامه ریزی تدوین شده است، بیش از ۱۱۰ شاخص را در بخش‌های فنی، اجرایی و عملیاتی رصد و پایش می‌کند.

او با بیان اینکه شهرک‌های صنعتی از ظرفیت بالایی برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم برخوردار است گفت:دستیابی به اهداف تدوین شده در این برنامه تحولی نیازمند همراهی، هم افزایی و تعامل دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان استان است.

عظیمی راه اندازی شهرک‌های صنعتی غیر دولتی، مشارکت با بخش خصوصی برای راه اندازی شهرک‌های صنعتی دولتی و واگذاری امور راهبری شهرک‌های صنعتی به صنعتگران را از مهمترین رویکرد‌های برنامه تحولی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در سال جاری برای بهره گیری از مشارکت مردم در جهش تولید اعلام کرد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های فارس، گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی فارس هم در این زمینه از سرمایه گذاران حمایت می‌کند و از دستگاه‌های اجرایی انتظار داریم استعلامات در این بخش را در کوتاهترین زمان پاسخ دهند.

او همچنین با اشاره به اینکه در راستای قانون قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌های صنعتی ۲۰ شهرک صنعتی در استان در قالب تشکیل شرکت‌های خدماتی به صنعتگران واگذار شده است، گفت: شرکت‌های خدماتی جانشین دولت در آن شهرک صنعتی محسوب می‌شوند که امسال نیز واگذاری حداقل پنج شهرک صنعتی جدید دارای شرایط در برنامه قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های فارس با بیان اینکه برای رفع مشکلات بخشی از ناترازی برق، نیز ایجاد شهرک‌های تخصصی انرژی خورشیدی و حمایت از راه اندازی نیروگاه‌های کوچک مقیاس مولد برق را در دستور کار قرارداده ایم گفت:زاویه مناسب تابش خورشید در شمال استان ظرفیت بی بدیلی برای ایجاد شهرک‌های تخصصی انرژی خورشیدی فراهم کرده و مراحل راه اندازی سه شهرک در استان فارس در حال پیگیری است.

او افزود: این شرکت، آماده تامین زیرساخت برای ۵۰۰ تولید مگاوات برق خورشیدی را دارد و زمین‌ها را نیز با شرایط ویژه و اقساط بلند مدت به بخش خصوصی واگذار می‌کند.

عظیمی با بیان اینکه استان فارس از استان‌های وسیع کشور با ۳۷ شهرستان است که در همه شهرستان‌های استان حداقل یک شهرک یا ناحیه صنعتی ایجاد شده است، افزود: برخی از این شهرک‌ها و نواحی صنعتی به‌ویژه در شهرستان‌های جدید استان، در مراحل اولیه ایجاد زیرساخت قراردارد که برنامه توسعه و تکمیل زیرساخت‌ها با هدف تسریع در واگذاری آنها به متقاضیان اجرایی با هدف تمرکز زدایی از مرکز استان و توزیع عادلانه زیرساخت‌های صنعتی در سراسر استان خواهد شد.

او با اشاره به ایجاد ۶۳ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی تحت مدیریت شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در استان گفت: امسال توسعه کیفی شهرک‌های صنعتی با هدف ارائه خدمات مطلوب به صنعتگران و سرمایه‌گذاران با تعامل و همکاری موثر دستگاه‌های خدمات رسان در برنامه قرار دارد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس همچنین ایجاد وتوسعه شهرک‌های صنعتی در شهرستان‌های نزدیک به مرکز استان را از دیگر برنامه‌های این شرکت اعلام کرد و گفت: در این زمینه از همه ظرفیت‌های قانونی نظیر تملک اراضی ملی، مشارکت با بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای و ایجادی استفاده خواهد شد.

در پایان این جلسه و با دستور آقای ایمانیه استاندار فارس مقرر شد تفاهم نامه‌هایی با هدف تامین و رفع مشکلات زیرساختی شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان فی مابین شرکت شهرک‌های صنعتی و دستگاه‌های خدمات رسان منعقد شود.

راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری و کارگروه سرمایه گذاری ویژه شهرک‌های صنعتی فارس با محوریت اداره کل اقتصاد و امور دارایی استان، تشکیل جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع استان ویژه مسائل و مشکلات واحد‌های صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی با محوریت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، برنامه ریزی برای احیای صنایع راکد با استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان و حمایت بانک‌ها از بازفعال شدن واحد‌ها از دیگر تصمیمات این جلسه بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عمار .
۱۷:۰۴ ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
به نام خداوند جان و خرد : مسولان مدیران مقامات نمایندگان مجلس شورای اسلامی کلان شهر شیراز باید در دستور کارشان سه توسعه را در اولویت کارشان قرار دهند که بسیار ضعیف عمل کرده اند و جای بسیار توسعه دارد یکی متروی کلان شهر شیراز است که مسیرهایش محدود و کم است باید به مسیرهای دیگری مثل شهر جدید صدرا توسعه یابد کشیده شود به میدان معلم و دروازه کازرون و کوی زهرا و سراه داررحمه و حرم مطهر شاهچراغ و حافظیه و سعدی و دیگر مسیرها شهرک بزرگ صنعتی کشیده شود توسعه یابد دوم رودخانه خشک شیراز را باید آبخیزداری و سد بند دارش کنند پر آبش کنند تأمین آبش هم از خلیج فارس انجام گیرد تفرجگاه شود برای ماهی گیری هم مناسب شود تا در طی سال این تفرجگاه پر آب قابل استفاده زیبا شود سوم مسیر قطار بین شهری استانی باید از ایستگاه قطار کنونی که فقط به شهرها و استانهای شمالی ایران وصل شد به استانهای جنوبی هم این ریل قطار متصل یکپارچه شود مانند استان خوزستان تا شلمچه ادامه یابد برای سفر به نجف و کربلا به استان بوشهر و هرمزگان یزد کرمان و غیره ... هم ریل قطار کلان شهر شیراز کشیده متصل شود و هنوز جای توسعه و مار دارد . والسلام و صلوات التماس دعا و من الله التوفیق .