حسن بهرام نیا استاندار ایلام در نشست تنظیم بازار استان ایلام، با تاکید بر بازدیدهای دورهای و مستمر از سیلوهای ذخیره گندم، اظهار داشت: موضوع بهداشت داخلی و محیطی در سیلوهای ذخیره گندم بسیار مهم است که باید بازدیدهای مسئولان مربوطه به منظور تشدید نظارت بر سیلوها مستمر باشد.
وی با بیان اینکه نتیجه این بازدیدها به صورت یک گزارش به معاونت امور اقتصادی استانداری ارائه شود، افزود: نباید اختلافی بین فروش و تحویل گندم از سوی سیلوداران وجود داشته باشد که در صورت مشاهده این موضوع، باید به متخلفان برخورد شود.
استاندار ایلام با بیان اینکه منافع مردم خط قرمز ما است، اضافه کرد: سیلوداران متخلف علاوه بر پلمب سیلوهای آنها، به مراجع قضایی نیز معرفی میشوند.
بهرام نیا یادآور شد: یکی از دستگاههای نظارتی تاثیرگذار در مواد غذایی مصرفی مردم، نظارت بر کمیت و قیمت این اقلام، دستگاه تعزیرات است که نقش مهمی در عرضه کالاهای مصرفی با قیمت مصوب و جلوگیری از احتکار دارد.
وی مطرح کرد: همه مدیران در هر جلسه به جایگاه حال حاضر دستگاه تحت تصدی خود اشاره و جایگاه سال گذشته و حال حاضر خود را در مقیاس ملی متناسب به شاخصهای تعیین شده اعلام کنند و مستندات جایگاه به رسانهها ارائه شود.
استاندار ایلام یادآور شد: دستگاههای که با نان و سفره مردم سر و کار دارند باید تمام توان و ظرفیت خود را در سال جاری در راستای ارائه خدمت به مردم و تامین و توزیع مناسب مایحتاج مردم به کار ببندند.
بهرام نیا با اشاره به اینکه استان ایلام در زمینه تثبیت قیمت مرغ در ایام نوروز سال جاری جزو سه استان برتر کشور بوده است، عنوان کرد: ظرفیت کشتارگاه صنعتی ایلام به حدی است که میتواند زمینه صادرات گوشت را در استان فراهم کند و لازم است که اداره کل پشتیبانی امور دام استان ظرف حداکثر یک ماه نسبت به فعال کردن این کشتارگاه اقدام کند.
استاندار ایلام با اشاره به اینکه استان ایلام در بحث ثبت اشتغال و راستی آزمایی در سامانه رصد مقام سوم کشور را دارد، گفت: کار جهادی در سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که مدیران به گونهای کار کنند که آثار عملکرد آنان در سفره مردم دیده شود.
وی بیان کرد: مردم باید بدانند که چه مدیری در چه جایگاهی قرار دارد و مستندات آن هم در اختیار مردم و رسانهها قرار گیرد که مردم مقایسهای در این زمینه با توجه به مستندات داشته باشند.
در اولین نشست ستاد تنظیم بازار سال ۱۴۰۳ بر تامین و توزیع کالاهای اساسی و پروتئینی، افزایش جوجه ریزی، ساماندهی ستاد برداشت غلات، و اطلاع رسانی برای بهره مندی شهروندان از سومین مرحله طرح کالابرگ فجرانه تاکید شد.