عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی گفت: با صبر استراتژیک پس از جنایت صهیونیست‌ها در حمله به کنسولگری ایران در دمشق، جمهوری اسلامی ایران تلاش کرد زمینه را برای انتقام گرفتن در داخل و خارج کشور آماده کند.

حمید رضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در ارتباط با حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناطقی از سرزمین‌های اشغالی اظهار کرد: اقداماتی که بر علیه نیرو‌های ما در کنسولگری ایران در سوریه انجام دادند اتفاق بسیار اشتباهی از جانب آن‌ها بود. تا کنون حملات تجاوزهای اسرائیل ایذایی و بعضا از طریق عوامل جاسوسی آن‌ها در داخل کشور ما صورت می‌گرفت و یا ترور‌هایی که به صورت غیر مستقیم توسط عوامل خودشان انجام می‌شد، اما حمله نظامی رسمی به کنسولگری ایران در واقع حمله به سرزمین ایران و کشور ما تلقی می‌شد.

وی ادامه داد: این اقدام آن‌ها در وهله اول خلاف کنوانسیون‌های بین المللی است که این مراکز مصونیت سیاسی و نظامی دارند و طبیعتا ایجاب می‌کرد که این اقدام رژیم جعلی اسرائیل که نسبت به خاک ما انجام شده است را به محکم‌ترین شکل پاسخ دهیم و  برای جبران و پاسخ به آن ما از طریق نیرو‌های مقاومت استفاده نکنیم.

ترقی تاکید کرد:  به دلیل آن که نیرو‌های مقاومت در منطقه  مشغول دفاع از مردم فلسطین هستند و ایجاب نمی‌کند که پاسخ خود را  به آن‌ها واگذار کنیم و همانگونه که مقام معظم رهبری هم به عنوان سیاستگزار جنگ و صلح مطرح کردند تنبیه رژیم باید از سوی ایران صورت گیرد تا نقش بازدارندگی موثری برای آینده این رژیم در ارتباط با توطئه‌هایش داشته باشد.

وی ادامه داد: بر این اساس با یک صبر استراتژیک پس از اقدام آن‌ها جمهوری اسلامی ایران تلاش کرد در ابتدا از طریق مجامع بین المللی زمینه محکومیت این اقدام را در پیش بگیرد که از طرف بسیاری از کشور‌ها نیز این اقدام جنایتکارانه صهیونیست‌ها محکوم شد و افکار عمومی جهان هم آن را محکوم کردند.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی گفت: مردم خودمان نیز پس از این حادثه به شکل وسیع و گسترده‌ای خواستار انتقام ملت ایران از صهیونیست‌ها شدند که هم زمینه داخلی به لحاظ افکار عمومی و هم زمینه خارجی برای این انتقام ایجاد شد.

وی ادامه داد: از طرفی انتظار می‌رفت که مجامع بین المللی دست از دوگانگی خود بردارند و در موضع گیری رسمی این اقدام صهیونیست‌ها را محکوم کنند؛ که متاسفانه این کار را نکردند و تنها چاره‌ای که ایران برای برخورد با این بی قانونی داشت آن بود که خودمان برای مجازات آن‌ها ورود کنیم.

وی افزود: ورود به این عرصه ملاحظات متعددی را در بر داشت. در وهله اول باید فضای حمله با کشور‌های مختلف هماهنگ می‌شد؛ برای آن که افراد بی گناه در این مسیر مورد اصابت قرار نگیرند و به دلیل این که فاصله دوری تا سرزمین‌های اشغالی داریم  باید تمام این مسیر مورد دقت قرار می‌گرفت و از طرفی دیگر آمریکایی‌ها  و اروپایی‌ها کمک‌های زیادی برای تقویت پدافند اسرائیلی‌ها داشتند و پدافند چند لایه‌ای داشتند و عبور از این پدافند  نیاز‌مند طراحی شیوه مقابله‌ای بود که بتواند این پدافند را سوراخ کند و اهداف مورد نظر ایران مورد اصابت قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در حمله به صهیونیستی‌ها از موشک‌هایی استفاده کردیم که قریب به ۱۰ سال از ساخت آن‌ها می‌گذرد و طبیعتا از پهپاد‌های انتحاری  ارزان قیمتی استفاده کردیم که هزینه سنگینی را برای ما ندارد. در حالی که صهیونیست‌ها تنها برای تقویت پدافند خود در همین ۱۵ روز گذشته بالغ بر یک و نیم میلیون دلار هزینه برای تقویت داشتد و این نشان دهنده آن است که جمهوری اسلامی از درصد کمی از امکانات نظامی خود برای این حمله استفاد کرده و تنها  قصد داشتیم اهدافی مانند پایگاه  هوایی و جاسوسی اسرائیل منهدم شود برای همین  از موشک‌های مهم خود در این مرحله استفاده نکردیم.

وی درباره نشست شورای امنیت در ارتباط با حمله به پایگاه‌های اسرائیلی‌ها اظهار کرد: آمریکا و اسرائیل به این جمع بندی رسیدند که از طریق دیپلماتیک پاسخ به ایران بدهند و این اولین شکست آن‌ها در شورای امنیت بود که همه متوجه آن بودند که این اقدام حق ایران بود.

ترقی ادامه داد: آنهاهیچ بهانه‌ای که ایران را محکوم کنند نداشتند و این نشانه دقت مسئولین نظامی کشور و فرماندهی کل قوا در طراحی این عملیات بود که کاملا صهیونیست‌ها را از نظر نظامی و دیپلماسی خلع صلاح کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۹:۲۵ ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
خلع سلاح یعنی چه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۱ ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
خودش هم نفهمید چی گفت.
آخرین اخبار