صالح محمدی گفت: از سهمیه قریب به ۴۲ هزار تنی مربوط به نیمه دوم سال ۱۴۰۲ استان گیلان، تاکنون بیش از ۳۲ هزار تن انواع کود شیمیایی تامین شده و از این میزان بیش از ۱۸ هزار تن کود بین شالیکاران توزیع شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان افزود: توزیع کود از طریق ۲۰۰ کارگزار بخش خصوصی و تعاونیهای تولید و روستایی در استان انجام میشود.
محمدی خاطرنشان نمود: با توجه به ثبت اطلاعات کشاورزان در سامانه پهنه بندی، شالیکاران گیلانی میتوانند با در دست داشتن قبض آبیاری و کارت ملی با مراجعه به مراکز دولتی و یا غیردولتی کشاورزی با دریافت حواله الکترونیک کود نسبت به دریافت کود ازته، فسفاته و پتاسه از طریق کارگزارن توزیع کود در استان اقدام کنند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در ادامه از شخم ۱۳۵ هزار هکتار از اراضی شالیزاری این استان خبر داد و گفت: تا به امروز در ۵۷ درصد از اراضی شالیزاری استان شخم اولیه انجام شده است.
محمدی گفت: طی این مدت کشاورزان برای ۶۲ هزار هکتار از اراضی خود خزانه گیری انجام داده اند.
وی با تاکید بر توجه کشاورزان به تقویم زراعی و تفاوت این تقویم برای مناطق مختلف استان خاطرنشان کرد: طیق تقویم زراعی و در راستای مدیریت بهینه آب بهترین زمان پیشنهادی احداث خزانه در فومنات و اراضی خارج از شبکه آبیاری سد سفیدرود تا ۵ اردیبهشت ماه و در اراضی داخل شبکه به غیر از منطقه فومنات تا ۱۲ اردیبهشت ماه است، همچنین شالیکاران رستم آباد تا ۲۵ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به احداث خزانه اقدام کنند.