محمود قربان زاده گفت: در قالب اجرای طرح تشدید نظارت بر تولید و عرضه فراوردههای خام دامی در استان در مجموع چهار هزار و۱۷۲ مورد تخلف بهداشتی شناسایی شد.
وی با اشاره به این که این طرح از ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۲ آغاز و تا ۲۲ فروردین ماه کنونی ادامه یافت اضافه کرد: در این مدت ۱۶ هزار و ۳۶ بازدید نظارتی از تمامی مراکز تولید و عرضه فراورده های خام دامی و رستورانها انجام شد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: در این قالب، ۳۶ مرکز متخلف عرضه و فروش فراورده های خام دامی در استان به دلیل تخلفات بهداشتی و تهدید سلامت مردم مهر و موم شده است.
قربان زاده افزود: ۳۸ دامپزشک، ۱۹۶ بازرس و ۳۲ ناظر شرعی در اجرای این طرح همکاری کردند.