ولی اسماعیلی، نماینده مردم گرمی و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون عنوان کرد: در نشست امروز (یکشنبه، ۲۶ فروردین) کمیسیون اجتماعی که با حضور اعضای کمیسیون، معاون سازمان امور اداری و استخدامی و نماینده مرکز پژوهشهای مجلس برگزار شد، دو موضوع اصلی اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری و طرح ساماندهی کارکنان شرکتی و قراردادی دولت در دستور کار نمایندگان قرار گرفت.
وی ادامه داد: در موضوع اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری -مبنی بر افزایش یک روزه تعطیلی پایان هفته و کاهش ساعات کاری- که از صحن علنی مجلس به کمیسیون بازگشت خورده بود، ما باید دو ابهام در آن، یعنی تعیین میزان ساعات کاری و تعیین روزهای کاری را در کمیسیون رفع میکردیم، که در جریان این نشست پس از اعلام نظرات نمایندگان موافق و مخالف و نماینده دولت و در نتیجه این بررسی، روزهای کاری از شنبه تا چهارشنبه تعیین شد.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه ما در اصلاح این ماده به صراحت روزهای شنبه تا چهارشنبه به عنوان روزهای کاری اعلام کردیم که در صحن علنی هم مورد ایراد قرار نگیرد، اضافه کرد: به عبارت دیگر براساس این ماده شهرها و استانهای دیگر هم مانند تهران پنجشنبه و جمعه تعطیل خواهند بود.
اسماعیلی در ادامه تشریح نشست کمیسیون اجتماعی مجلس اضافه کرد: بحث دیگری که ذیل موضوع اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری مورد بررسی قرار گرفت، کاهش ساعات کاری بود که در حال حاضر ۴۴ ساعت است. پیشنهاد اولیه دولت کاهش این عدد به ۴۲ و نیم ساعت در هفته و پیشنهاد کمیسیون ۴۰ ساعت در هفته بود، که در این نشست پس از طرح نظرات موافقان و مخالفان، نماینده دولت هم با ۴۰ ساعت موافقت کرد. در نتیجه ما هم آن را مصوب و به صحن علنی ارجاع دادیم که احتمالاً در نشست فردا یا پسفردا صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد.
وی با اشاره به رفع دو مورد ابهام قانون اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری ارجاع شده به کمیسیون اجتماعی در نشست امروز، اضافه کرد: یکسری بحثهای جزئی در مسائلی مانند اینکه مراکز خدماتی طرح شده در ماده شامل چه ارگانهایی میتواند باشند هم مطرح شد که آن را به تشخیص سازمان امور اداری و استخدامی کشور واگذار کردیم.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به بررسی طرح ساماندهی نیروهای شرکتی و قراردادی دولت در نشست امروز این کمیسیون، ادامه داد: خوشبختانه شورای نگهبان کلیات آن و ایراداتی که رفع کرده بودیم را قبول کرده است، اما هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام سه ایراد در بندهای ۲، ۱۰ و ۱۶ و مغایرت انها سیاستهای کلی نظام به آن وارد دانسته است. به این ترتیب که در بند ۱۰ بحث بزرگ شدن دولت و مغایرت با چابکسازی دولت، در بند ۲ تبعیض ناروا و بند ۱۶ هم بحث افزایش بار مالی دولت ایراد گرفته شده است.
اسماعیلی ادامه داد: در نشست امروز کمیسیون اجتماعی بحثهای مفصلی پیرامون این ایرادات انجام گرفت. دولت هم ایرادت گرفته شده را وارد دانست و قبول کرد. البته از هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام هم دعوت کرده بودیم که در جلسه حاضر نشدند.
وی افزود: در نتیجه قرار بر این شد که ما مجدد یک نامه بنویسیم و جوابیه این ایرادات را به کمک کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس به طور مفصل و به صورت کتبی به هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کنیم و درخواست جلسه مشترکی هم داشته باشیم تا در آن جلسه مشترک در مجمع به جمعبندی نهایی برسیم. یک فرجه زمانی ۱۵ روزه هم برا انجام این موارد و تشکیل این جلسه تعیین کردیم و اگر باز هم نتیجه نگرفتیم، باید اصرار کنیم که لایحه به صحن علنی مجمع ارائه و در آنجا بررسی شود.
منبع: خبرگزاری خانه ملت
غلط کرده حاضر نشده
پس چرا ایراد نمیگره از طرح وقتی حاضر نیست بیاد و پاسخ گو باشه
پنجشنبه، جمعه، شنبه، یکشنبه،
از هفت روز هفته سه روز با دنیا داد ستد میکنیم!!
این وسط این سه روز کاری دوشنبه سه شنبه چهارشنبه هم بخوره به تعطیلی مناسبتی چیزی چه تو ایران چه توی دنیا!!!
مگر علت بهانه اصلی این طرح تعطیلات هماهنگ شدن با تجارت دنیا و تعطیلات دنیا نبود!؟
علی برکت الله
اگر مسایل کلی کشور و اقتصاد کشور و مردم مهم هستند شنبه را تعطیل کنند
اگر دل اقایان تصمیم گیرنده مهم هست پنج شنبه تعطیل کنند
کافی هست به ا مفاتیح الجنان سری بزنید و اعمال شب و روز جمعه را بخوانید
تنها روز مقدس در اسلام جمعه هست
بقیه روزها هیچ فرقی با هم ندارند ،
بقیه روزها الکی هست
در دین اسلام هیچ اشاره ایی به اینکه کدام روز تعطیل باشد نشده
فقط به دست از کار کشیدن در ساعات ظهر جمعه تاکید شده
هر موضوع که مخالف شرع نباشد و به اقتصاد ایران کمک کند باید اجرا شود
نه اینکه هر موضوعی به دل بعضی ها نچسبید یا چسبید ،اولویت باشد
اولویت باید اقتصاد ایران و مردم باشند که اصل هر چیزی هستند
،
تعطیلات برای کارمند،
فروش اقساطی برای کارمند چون چک کارمندی داره،
صبحانه خوری در ساعت اداری برای کارمند،
مرخصی ساعتی برای کارمند،
انجام واجبات و مستحبات در ساعات کاری برای کارمند،
و خیلی مثال های دیگر برای کارمند، چرا که چون حقوق بگیر فیش حقوقی دارد،کارمند دولت است!؟
ایران 23_24 میلیون سرپرست خانواری دارد که 14 میلیون نفر سرپرست شاغل اما فقط 2/5 میلیون سرپرست خانواری کارمند شامل این طرح می شوند، ماشاالله به این عدالت اجتماعی،
راستی ملاک تعطیلی دنیا و داد ستد با دنیا بخاطر ناهماهنگی تعطیلات ایران با دنیا عقب ماندگي که بهانه شروع این طرح بود چیشد!!!!؟؟
ای دل قافل بازم که با دنیا داد ستد دنیا ناهماهنگیم!!!!!!!!! عقب افتادیم که!؟
کشوری که تحریمه با کل دنیا فقط با 2_3 کشور آن هم بصورت چمدانی و کالا به کالا تبادل تجاری داره بهانه عقب ماندگي در تجارت با دنیا!!!!!؟؟
درباره عقل شعور مردم چی فکر کردند!؟
اگر در دنیا دو روز تعطیلی داره در عوض حقوق بر اساس ساعت کاریه نه ماهانه همراه با تعطیلات که بشدت کنترل می شود، شروع ساعت کاری از 8 صبح تا 5 عصر و نیم ساعت وقت نهار استراحت داره، از همه مهمتر تعطیلات مناسبتی و مابین تعطیلات و آلودگی و تعطیلات بخاطر مصرف انرژی غیره ذالکم نداره،
میری ادرات و بانک ها همیشه با اونی که کار داری نیست یا مرخصی ساعتی یا توی طبقات اداره از این اتاق به اون اتاق در حال جابجایی یا نوبت صبحانه خوری طرفه یا دستشویی کلا عمر مفید ساعت کاری در ادراه جات دولتی بانک ها 3_4 ساعته
بله ی جای که می گند با دنیا هماهنگ بایشیم
کاملا چرته چون دنیا داره له سمت الکترونیک شدن می ره و دنیا الکترونیک دیگه تعطیلی نداره
اگر مسایل کلی کشور و اقتصاد کشور و مردم مهم هستند شنبه را تعطیل کنند
اگر دل اقایان تصمیم گیرنده مهم هست پنج شنبه تعطیل کنند
کافی هست به ا مفاتیح الجنان سری بزنید و اعمال شب و روز جمعه را بخوانید
تنها روز مقدس در اسلام جمعه هست
بقیه روزها هیچ فرقی با هم ندارند
جمعه آنقدر مقدس هست که در مفاتیح، تاکید شده اکلا ذکر گفته شود و شعر حتی حق هم گفته نشود و این روز مخصوص عبادت هست تا بعد از ظهر جمعه ،،ودردقران بعد از ظهر جمعه را تاکید کزده به ادامه کسب و کار ،
بقیه روزها الکی هست
در دین اسلام هیچ اشاره ایی به اینکه کدام روز تعطیل باشد نشده
فقط به دست از کار کشیدن در ساعات ظهر جمعه تاگید شده
پس فرقی ندارد شنبه به جای پنجشنیه تعطیل باشد
اما الان با توجه به شرایط جهانی بهتر هست شنبه تعطیل باشد
و هر موضوعی که مخالف شرع نباشد و به اقتصاد ایران کمک کند ،واجب هست انجام شود
ختم ها هم معمولا عصرها انجام میشود که عصرها همه جا تعطیل هست
قدیم هم مردم پنج شنبه عصر یا جمعه صبح سر خاک اموات میرفتند
هر موضوع که مخالف شرع نباشد و به اقتصاد ایران کمک کند باید اجرا شود
نه اینکه هر موضوعی به دل بعضی ها نچسبید
اولویت باید اقتصاد ایران و مردم باشند که اصل هر چیزی هستند
،
اصلا چرا باید تعطیل شود ؟؟؟!!!
روز کاری باید از 1 شروع بشه نه 0 که میشه شنبه!
جمعه شنبه بهترین روز برای تعطیلی همچنین بعد پایان روز جمعه هم کمتر دل آدم میگیره چون فرداشم تعطیلیه :)
تعطیلی یعنی تورم وگرانی
۰
سن میانگین فوت در قم 66 سال است
خانواده ها بیشتر باهم هستن
ولی اینهمه خشونت هم لازم نیست خدا خیرت بده