حجت الاسلام سید یاسر موسوی، معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: هم اکنون تعداد مساجد استان تهران بیش از سه هزار باب است و فقط ۱۰ درصد مساجد پایتخت مساجد برقرار محسوب میشوند که ضرورت دارد بیش از ۵۰ درصد مساجد برقرار و ساعات طولانی درهایشان روی مردم باز باشند.
او توانمندسازی ائمه جماعات مساجد را یکی دیگر از رویکردهای مرکز رسیدگی به امور مساجد در سال ۱۴۰۳ معرفی کرد و ادامه داد: به تناسب نیازهای جامعه و ائمه جماعات بنا داریم که به موضوع آموزش ائمه جماعات توجه کنیم. برنامههای آموزشی برای ائمه جماعات در نواحی مرکز رسیدگی به امور مساجد بر اساس اعلام نیازهای آنها برگزار میشود. به طور نمونه؛ در یک منطقه نیاز است که درباره آموزش ترک اعتیاد و آسیبهای اجتماعی و در یک منطقه نیز درمورد عرفانهای نوظهور برنامه آموزشی برگزار شود.
حجت الاسلام موسوی تبدیل مساجد به پایگاه قرآنی را دیگر رویکرد مورد توجه دانست و گفت: مقام معظم رهبری دو سال متوالی در جلسه محفل انس با قرآن کریم ماه مبارک رمضان بر تبدیل مساجد به پایگاه قرآنی و نیز گسترش فعالیتهای قرآنی در مساجد تأکید داشتند، تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اهتمام به فعالیتهای قرآنی در مساجد وظیفه ما را در این زمینه سنگینتر میکند.
او افزود: ما جلسات و محافل قرآنی مساجد را گسترش دادهایم و در تلاش هستیم که امسال با دیگر مجموعهها و نهادها برای گسترش برنامههای قرآنی در مساجد همکاریها را گسترش دهیم.