در ماه مبارک رمضان امسال شبکه افق طبق سنوات هرساله ویژه برنامههایی در قالب برنامههای سحرگاهی و افطاری برای مخاطبان خود تدارک دیده بود که این برنامهها متناسب با حال و هوای لحظات معنوی ماه مبارک رمضان به صورت زنده تولید میشد.
برنامه زنده «وقت سحر» ویژه برنامه سحرگاهی ماه مبارک رمضان این شبکه است که با اجرای حامد عسگری و محمد قاسمی و با حضور چهرههایی مانند حاج حسین یکتا، حجت الاسلام طباخیان و دکتر علی غلامی در طول این ماه مبارک برای روزهداران پخش میشد.
ویژه برنامه وقت سحر که برای ایام ماه مبارک رمضان تهیه و تولید شد که دارای بخشهای متنوعی بود. یکی از اتفاقات خاص این برنامه وقت سحر ارتباط زنده با خانواده شهدا در سحرهای ماه رمضان بوده است. همچنین در این برنامه تلویزیونی به میراثهای ماندگار معنوی کشور یعنی خانواده شهدا توجه ویژهای شد که این مهم مورد استقبال بینندگان بود.
مناجات خوانی زنده استاد صادق شیخ زاده به صورت اجرای آواز سنتی از دیگر ویژگیهای برنامه بود که در واقع یکی از اهالی موسیقی که ردیفها و گوشههای موسیقی را به خوبی میشناسد این برنامه را به مدت ۳۰ شب اجرا کرد. آقای صادق شیخ زاده که خودشان استاد دانشگاه هستند و به واسطه فارغ تحصیلی در مقطع دکتر زبان و ادبیات فارسی به این زبان شیرین تسلط خوبی دارند به صورت فنی با بهره گیری از غنای ادبیات فارسی و انتخاب اشعار خوب از گنجینه شعر و ادب فارسی اقدام به مناجات خوانی میکردند. استاد شیخ زاده این اشعار را به سبک خوبی در پخش زنده تلویزیون اجرا میکنند که کار سخت و طاقت فرسایی میباشد.
بخش بعدی برنامه «وقت سحر» روایتگری دفاع مقدس توسط حاج حسین یکتا بود. این راوی دفاع مقدس با طراحی خاصی به روایتگری در مورد دفاع مقدس و ذکر احوال و یاد شهدا پرداختند که این هم از اتفاقات خوب این شبها بوده است؛ در واقع یکی از کاتالیزورهایی که باعث میشود آدمها انگیزه خوبی برای تغییر و رشد داشته باشند یاد شهدا و ذکر احوال آنهاست که این موضوع توسط حاج حسین یکتا انجام شد.
از سویی، حامد عسگری که شاعر و مجری است، کلمه و کلام را خوب میشناسد و در برنامه وقت سحر به خوبی با مخاطب حرف میزند و به خوبی موضوع بحث را پیش میبرد. به جز شعر خوانی که خصوصیت شخصی حامد عسگری است از متنها و نویسندگی ایشان هم بهره میگرفتیم. اوج کار حامد عسگری در این برنامه پلاتو نقره خانم بود که در واقع واکنش حامد عسگری به اتفاقات روز با زبانی نزدیک به دوره دوره قاجار و یک بیان متناسب با این این دوره تاریخی است.