مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم گفت: اگر آستان مقدس بانوی کرامت بتواند بنیان‌گذار جایزه دختر برتر مسلمان باشد خیلی مؤثر خواهد بود.

حجت‌الاسلام ذاکری در نخستین نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت که در پژوهشکده علامه طباطبایی حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علی‌ها برگزار شد، راهپیمایی روز قدس را پرشورترین راهپیمایی سال‌های اخیر دانست و گفت: حضور به هنگام مردم که صحنه را خوب می‌شناسند، برگ زرین جدیدی در تاریخ معاصر ثبت کرد و شور و اشتیاق مردم در اطاعت از اوامر ولی‌فقیه مثال‌زدنی بود و خدا را از این بابت شاکریم.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه چندین سال است که دهه کرامت به ابتکار قم برگزار می‌شود و شورای هماهنگی تبلیغات هم ستاد ملی دهه کرامت را تشکیل می‌دهد، افزود: سال گذشته حضور مؤثر معاونت فرهنگی حرم در جلسات تهران باعث شد که روز میلاد حضرت معصومه (س) در کشور حرکت گسترده و کم‌سابقه‌ای صورت گیرد و تحرک خوبی در گستره شهر‌ها تا دل روستا‌ها صورت گرفت.

حجت الاسلام ذاکری لازمه تداوم این حرکت را تزریق محتوای خوب از قم به ستاد دهه کرامت کشوری دانست و گفت: استان قم در هم‌افزایی مسئولان و نهاد‌های فرهنگی در عملیات میدانی و مراسم‌ها نمونه است و باعث شده است که مراسم ما مثال‌زدنی باشد و در رتبه‌های اول و دوم کشور باشیم.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه با‌توجه‌به شرایطی که در غزه و فلسطین می‌گذرد خوب است که رویکرد شعار دهه کرامت را به این سمت ببریم تا بتوانیم جهان اسلام را تحت‌تأثیر قرار دهیم، عنوان کرد: علاقه به حضرت معصومه سلام‌الله‌علی‌ها در کشور‌های منطقه خاص است و انس خوبی دارند، بنابراین باید یک حرکت و جنبش دخترانه از قم در سطح بین‌المللی ایجاد کنیم.

حجت الاسلام ذاکری افزود: اگر آستان مقدس بانوی کرامت بتواند بنیان‌گذار جایزه دختر برتر مسلمان باشد و حرکتی را در برابر حرکتی که غرب در برجسته‌سازی بعد مادی دختران قرار می‌دهد انجام دهد خیلی مؤثر خواهد بود و ما می‌توانیم دختر شایسته مسلمان را در ابعاد مختلف معرفی کنیم و شایسته است که قم پرچم‌دار این کار شود.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه باید شعار نویی را متناسب با زمان برای دهه کرامت امسال تعیین کنیم، گفت: باید ظرفیت‌هایی که در حوزه دختران در کشور وجود دارد به قم متصل شود، زیرا در استان‌های مختلف گروه‌هایی را داریم که تخصصی در حوزه دختران کار می‌کنند و باید این گروه‌ها به قم متصل شوند تا این چشمه در طول سال ساری و جاری باشد و از برکاتش استفاده کنیم.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم افزود: باید جشنواره‌های دخترانه هنری، ورزشی، قرآنی و سایر عرصه‌ها تعریف شود و از ظرفیت رسانه ملی نیز برای ترویج آن استفاده کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.