رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان گفت: پارسال ۱۲ هزار تن گوشت مرغ از مرغداری‌های شهرستان روانه بازار شده است.

ذوالفقاری رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان گفت: در سال ۱۴۰۲ در شهرستان درمیان بیش از ۶ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحد‌های پرورش طیور گوشتی شهرستان صورت گرفته است.

او افزود: طی این جوجه ریزی‌ها حدود ۱۲ هزار تن گوشت مرغ روانه بازار مصرف شده است.


بیشتر بخوانید


ذوالفقاری اظهار کرد: هر دوره جوجه ریزی بین ۴۵ تا ۵۰ روز طول می‌کشد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین ۲ دوره، مجوز جوجه ریزی واحد‌های مرغداری برای دوره بعدی صادر می‌شود و تمامی مراحل اعم از صدور مجوز جوجه ریزی، گواهی ورود به فارم، گزارش بیماری و تعداد تلفات و پایان پرورش و خروج مرغ از مرغداری در سامانه پایش و مراقبت از بیماری‌های طیور ثبت می‌شود.

برچسب ها: دامپزشکی ، گوشت مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.