تشخیص سقوط یکی از ویژگیهای مهم ساعتهای هوشمند و ردیابهای امروزی است که به افراد مسن و سایر کاربران امکان میدهد تا درصورتیکه زمین خوردند و نتوانستند از جای خود بلند شوند، اورژانس را خبر کنند.
گوگل احتمالاً میخواهد ویژگی تشخیص سقوط را به نمایشگرهای هوشمند Nest Hub اضافه کند. این شرکت پتنتی را در ادارهی ثبت اختراع و علائم تجاری آمریکا ثبت کرده است که «دستگاه هوشمند خانگی» یا «دستیار خانگی» را نشان میدهد. طبق پتنت، دستگاه یادشده از امواج رادار برای تشخیص افتادن یک فرد استفاده میکند.
تشخیص سقوط اکنون در انواع پوشیدنیها دردسترس است؛ اما گوگل خاطرنشان میکند که این دستگاهها باید بهدرستی شارژ و پوشیده شوند: «حداقل برای افرادی که بیشتر درمعرض خطر سقوط هستند، نحوهی استفادهی مناسب ممکن است دشوار باشد. بنابراین، بهتر است که فردِ درمعرضِ خطر سقوط بدون نیاز به پوشیدن وسایل پوشیدنی، زیرنظر باشد.»
رادار تشخیص افتادن گوگل
گوگل بهدلیل نگرانیهای مربوط به حریم خصوصی، استفاده از دوربین برای تشخیص سقوط را رد کرد؛ بهخصوص اگر دستگاه بخواهد سقوط در حمام یا اتاق خواب را تشخیص دهد.
هنگامیکه دستگاه گوگل افتادن فرد را تشخیص دهد (با استفاده از ردیابی مرکز جرم و فناوری یادگیری ماشین)، سقوط را اعلام و درخواست پاسخ صوتی از آن شخص میکند. اگر کاربر تأیید کند که زمین خورده است یا بهموقع پاسخ ندهد، دستگاه هوشمند خانگی میتواند اقدام کند. این اقدام شامل ارسال هشدار ازطریق Wi-Fi به یکی از مخاطبان اضطراری است.
دستگاه هوشمند خانگی میتواند تماسی را بین فرد آسیبدیده و مخاطب اضطراری او آغاز کند. امکان تماس دستگاه هوشمند خانگی با خدمات اضطراری محلی (بهعنوان مثال اورژانس محلی) نیز وجود دارد.
اگر دستگاه بهاشتباه سقوط را تشخیص دهد، کاربر میتواند بهسادگی پاسخ دهد که حالش خوب است. زمانیکه دو یا چند نفر شناسایی میشوند، تشخیص سقوط میتواند غیرفعال شود؛ زیرا افراد دیگر میتوانند به فرد آسیبدیده کمک کنند.
نسل دوم نمایشگر هوشمند Nest Hub گوگل که با سیستم رادار Soli عرضه میشود، برای ویژگی تشخیص سقوط با رادار مناسب است. درحالحاضر، رادار Soli Nest Hub برای کنترلهای حرکتی و ردیابی خواب استفاده میشود.
پتنت گوگل بهطور خاص اشاره میکند که تراشهی رادار BGT۶۰TR۱۳C میتواند برای این ویژگی استفاده شود. بهنظر میرسد این همان تراشهی راداری بهکاررفته در سری گوگل پیکسل ۴ و نسل دوم Nest Hub باشد.
منبع: زومیت