افزایش تولید گوشت مرغ در مراغه

معاون فنی جهادکشاورزی مراغه از افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد.

 عزاداری اظهار کرد: سال گذشته در شهرستان مراغه ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید شد که این میزان ۲ هزار تن معادل ۱۵ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشت.

وی اضافه کرد: جوجه ریزی برای دوره جدید نیز ۶۲۰ هزار قطعه بوده که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

 معاون فنی جهادکشاورزی مراغه گفت: این میزان گوشت مرغ در ۵۵ واحد مرغداری تولید و روانه بازار شد.

عزاداری افزود: مرغداران مراغه علاوه بر نیاز شهرستان بخشی از نیاز شهر‌های آذرشهر، عجب‌شیر، بناب ، هشترود و ملکان را تامین می‌کنند.

وی گفت: شهرستان مراغه سومین قطب تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار