مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان گفت: نزدیک به ۶۲ تُن مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف در استان کشف و معدوم شده است.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان با اشاره به کشف و معدوم سازی  نزدیک به ۶۲ تُن مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف در استان از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی تا دهم فروردین گفت: طرح سلامت نوروزی و تشدید نظارت‌های ماه رمضان بر اماکن حساس از ۱۵ اسفند سال گذشته آغاز شد و تا ۲۵ فروردین امسال ادامه دارد.

سیدمهدی میرجهانیان  با اشاره به حدود ۹۲ هزار بازدید میدانی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، بین راهی و اقامتی استان اصفهان از ۱۵ اسفند گذشته تا دهم فروردین امسال در قالب این طرح، افزود: ۷۸۵ مورد اقدام قانونی شامل معرفی واحد‌های متخلف بهداشتی به مراجع قضایی یا پلمب در این مدت انجام شده است.

او با بیان اینکه ۶۵۶ مورد نمونه برداری از مواد غذایی در این بازدید‌ها تاکنون صورت گرفته گفت: نزدیک به ۲۷ هزار مورد کنترل بهداشتی آب آشامیدنی شامل نمونه برداری، کلرسنجی و بازدید سامانه‌های آبرسانی نیز در مدت مذکور انجام شده است.

میرجهانیان با بیان اینکه نظارت‌ها و بازدید‌های ویژه ماه رمضان نیز از ۲۲ اسفند سال گذشته تشدید یافت، افزود: مراکز تولید و عرضه مواد غذایی از جمله شیرینی، زولبیا و بامیه، آش و حلیم در این مدت نیز مورد بازرسی بهداشت محیط قرار گرفته است.

او با اشاره به استقرار و فعالیت نیرو‌های بهداشت محیط در مراکز حساس و پرتردد در تعطیلات نوروزی امسال در استان اصفهان خاطرنشان کرد: اماکن بین راهی یکی از مهمترین موارد در بازدید‌های نوروزی است و استاندارد‌های تعریف شده برای آن نسبت به سایر مراکز، بیشتر است.

میرجهانیان تصریح کرد: کارشناسان بهداشت محیط در اماکن پرتردد و حساسی مانند میدان امام (ره) (نقش جهان)، امام علی (ع)، گذر چهارباغ و خیابان‌هایی مانند حافظ، سپه، توحید، شیخ صدوق و آتشگاه اصفهان و مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها بویژه کلانشهر اصفهان استقرار و فعالیت دارند.

او با تاکید بر اینکه هرگونه عرضه مواد غذایی پخته بصورت دوره‌گردی و با عناوینی مانند «غذای خانگی» غیر مجاز و غیر قانونی است، گفت: برخورد با این موارد با همکاری پلیس راه و اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها انجام می‌شود.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان افزود: مشکلات مربوط به موارد بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در طرح سلامت نوروزی امسال با بازرسی‌هایی که قبل از سال جدید در استان صورت گرفت، کم بود و فعالان صنفی نسبت به رعایت موازین بهداشتی اهتمام داشتند.

میرجهانیان همچنین از ۸۳۴ مورد برخورد با فروشندگان مواد غذایی دوره‌گرد در استان اصفهان از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی تاکنون خبر داد و گفت: هرگونه عرضه قلیان در اماکن عمومی مانند پارک‌ها و اطراف پل‌ها نیز ممنوع است.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.