![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
مهدی محسنی رییس جمعیت هلال احمر عباس آباد گفت: سه گردشگر اهل تهران که پس از ورود به جنگل تیلا کنار بخش سلمانشهر عباس شده گم شده بودند پس از ساعتها جست و جو پیدا شدند.
او افزود: این افراد به دلیل ناآشنایی به مسیر در این عرصه جنگلی گم شده بودند که گروه امداد و نجات جمعیت هلاا احمر جست و جو برای یافتن این مفقود شدگان را آغار کردند.
محسنی گفت: گروه امداد و نجات جمعیت هلال احمر پس از کسب اطلاعات در باره مختصات محل مفقود شدن این افراد عملیات جست و جوی شبانه را با همراهی نیروی انتظامی آغاز کردند که در نهایت پس از ۶ ساعت جست و جو این ۳ مسافر گم شده را در جوار آبشار جینگوم جنگل تیلار کنار پیدا کردند.
رییس جمعیت هلال احمر عباس آباد افزود: این سه جوان بدون هیچگونه مصدومیت به خانواده هایشان تحویل داده شدند.