وحید امیری، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه بااشاره به اقدامات انجام شده برای معرفی خوراکهای کرمانشاه در نوروز امسال، گفت : باتوجه به تقارن ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، تلاش کردیم تا با حفظ شئونات این ماه مبارک، خوراکهای اصیل کرمانشاهی را به گردشگران و میهمانان نوروزی معرفی کنیم.
وی افزود: از آنجایی که کرمانشاه به عنوان سی و هفتمین جهانشهر خلاق خوراک در یونسکو به ثبت رسیده، بنابراین روی گردشگری خوراک در سطح استان تمرکز پیدا کرده ایم تا ظرفیتهای استان را در این بخش معرفی کنیم.
معاون گردشگری استان با بیان اینکه در سال پیش رو کرمانشاه در حوزه گردشگری خوراک بیشتر به کشور معرفی میشود، عنوان کرد: جشنواره گردشگری خوراک با حضور سه استان محور گردشگری تاریخ و تمدن یعنی کرمانشاه، همدان و کردستان از جمله برنامههایی است که برای تحقق این هدف برگزار خواهیم کرد.
وی ادامه داد: بعلاوه امسال با همکاری بخش خصوصی و فدراسیون گردشگری خوراک ایران تلاش داریم تا آکادمی گردشگری خوراک، آشپزخانه صنعتی آموزش آشپزی و خانه خلاق گردشگری خوراک را برای اولین بار در غرب کشور در کرمانشاه راه اندازی کنیم.
امیری با بیان اینکه تاکنون بیش از ۶۰ خوراک از کرمانشاه به ثبت ملی رسیده، گفت: باتوجه به اینکه کرمانشاه ظرفیتهای زیادی در حوزه گردشگری خوراک دارد، برنامه ریزی کرده ایم تا امسال پروندههای دیگری را هم به ثبت ملی برسانیم.
وی افزود: از طرفی از آنجایی که در حال حاضر بسیاری از خوراکهای کرمانشاه در منوی رستورانهای استان قرار ندارند، امسال مراکز پذیرایی را ترغیب خواهیم کرد تا غذاهای کرمانشاهی را هم وارد منوی خود کنند .