معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۲۷ تن مواد غذایی فاسد از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان در این استان کشف و معدوم شده است.

  فاطمه ترکمان اسدی گفت: طرح بهداشت سلامت نوروزی و ماه رمضان از نیمه اسفند سال گذشته با بهره گیری از ۱۵ تیم آغاز شده است.

 او تصریح کرد: در این طرح بیش از ۲۲ هزار مرکز تهیه مواد غذایی، ۱۰ هزار و ۲۰۰ اماکن عمومی، ۱۰۸ اماکن بین راهی، ۱۶۸ مرکز اقامتی، یازده پایانه، ۴۲۳ قنادی و کارگاه تولید شیرینی، ۴۰ محل فروش آش و حلیم، یک هزار و ۷۷۴ مسجد و اماکن متبرکه، ۳۵ مرکز عرضه قلیان، سامانه‌های آبرسانی چندین مرکز دیگر زیر پوشش قرار گرفتند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: تیم نظارت و بازرسی از ۱۵ اسفند سال گذشته تا روز ۵ فروردین، ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت بازرسی از مراکز اقامتی، مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین راهی، اماکن، پایانه‌ها مسافربریف مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، شیرینی فروشی‌ها مراکز تهیه زولبیا و بامیه شیرینی‌های سنتی، مراکز آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه و دیگر بخش‌ها انجام دادند.

 فاطمه ترکمان اسدی افزود: متصدیان ۲۰ مرکز اقامتی اخطار دریافت کرده و ۲ مرکز به مرجع قضایی معرفی شدند، همچنین به دنبال ۳۱۳ مورد بازدید مراکز و اماکن بین راهی ۵۸ واحد اخطار، ۹ واحد معرفی به مرجع قضایی و چهار واحد پلمب شدند.

 او با تاکید بر اینکه سامانه ۱۹۰ پل ارتباطی مردم با کارشناسان بهداشت است، تصریح کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف بهداشتی را به صورت شبانه روزی با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار