فاطمه ترکمان اسدی گفت: طرح بهداشت سلامت نوروزی و ماه رمضان از نیمه اسفند سال گذشته با بهره گیری از ۱۵ تیم آغاز شده است.
او تصریح کرد: در این طرح بیش از ۲۲ هزار مرکز تهیه مواد غذایی، ۱۰ هزار و ۲۰۰ اماکن عمومی، ۱۰۸ اماکن بین راهی، ۱۶۸ مرکز اقامتی، یازده پایانه، ۴۲۳ قنادی و کارگاه تولید شیرینی، ۴۰ محل فروش آش و حلیم، یک هزار و ۷۷۴ مسجد و اماکن متبرکه، ۳۵ مرکز عرضه قلیان، سامانههای آبرسانی چندین مرکز دیگر زیر پوشش قرار گرفتند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: تیم نظارت و بازرسی از ۱۵ اسفند سال گذشته تا روز ۵ فروردین، ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت بازرسی از مراکز اقامتی، مجتمعهای خدماتی رفاهی بین راهی، اماکن، پایانهها مسافربریف مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، شیرینی فروشیها مراکز تهیه زولبیا و بامیه شیرینیهای سنتی، مراکز آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه و دیگر بخشها انجام دادند.
فاطمه ترکمان اسدی افزود: متصدیان ۲۰ مرکز اقامتی اخطار دریافت کرده و ۲ مرکز به مرجع قضایی معرفی شدند، همچنین به دنبال ۳۱۳ مورد بازدید مراکز و اماکن بین راهی ۵۸ واحد اخطار، ۹ واحد معرفی به مرجع قضایی و چهار واحد پلمب شدند.
او با تاکید بر اینکه سامانه ۱۹۰ پل ارتباطی مردم با کارشناسان بهداشت است، تصریح کرد: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی را به صورت شبانه روزی با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.