میثاق دستپاک بیان کرد: ۲ هزار و ۶۴ لیتر شیر به علت عدم مطابقت خصوصیات میکروبی با استاندار ملی توسط کارشناسان بهداشت محیط در طرح تشدید نمونهبرداری میکروبی مواد غذایی در شهرستان ایرانشهر توقیف شد.
وی افزود: شیر و فرآوردههای آن نقش مهمی در رژیم غذایی انسان و سلامت جامعه ایفا میکنند؛ بنابراین توجه به بهداشت آن از اهمیت زیادی برخوردار است.
این مسئول ادامه داد: بااینوجود باتوجهبه آلودگی میکروبی برخی از محصولات کارخانهها و نیز کیفیت غیرقابلقبول آنها، باید اقدامات بهداشتی و کنترلی در راستای حذف آلودگیهای شیر و فرآوردههای حاصل از آن انجام گیرد.