شهرکی مسئول واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت زاهدان گفت: همکاران ما با استفاده از تجهیزات پرتابل سنجش از جمله دستگاه سنجش کیفیت روغن، بار میکروبی سطوح، ph سنج، سنجش شوری نان و سنجش محتوای ترکیبی آب و دماسنج دیجیتال با جدیت بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی نظارت دارند.
مهندسین بهداشت محیط مرکز بهداشت زاهدان از مراکز تهیه وتوزیع وفروش مواد غذایی بویژه مواد غذایی حساس از جمله فست فودها، بیرون برها، رستوران ها، فروشندگان آش و حلیم، نانواییها، مراکزتهیه وعرضه آب میوه وبستنی ونوشیدنیهای گرم وکارگاههای شیرینی پزی وجهت کنترل بهداشتی شرایط نگهداری مواد غذایی بویژه مواد اولیه موجود در انبار وسردخانهها، کنترل نظافت وگندزدایی وسایل وتجهیزات، بصورت منظم بازدید میکنند.
همشهریان گرامی میتوانند موارد تخلف مشاهده شده در حوزه بهداشت را با شماره ۱۹۰ مطرح کنند