جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ستاد نوروزی گفت: در ایام نوروز به علت حضور میلیونی زائران در شهر مشهد، هفت هزار تخت بیمارستانی در کل مجموعه بیمارستانی دانشگاه در خدمت بیماران است.
دکتر رحمتی با بیان اینکه در صورت نیاز، یک بیمارستان سیار نیز در محدوده حرم رضوی فعال خواهد شد، ادامه داد: دارالشفای حرم رضوی نیز برای ارائه خدمت درمانی در ایام نوروز آماده باش است.
وی با اشاره به اینکه دایره ارائه خدمات درمانی در مناطقی که حضور پررنگتر زائران پیش بینی میشود، بیشتر خواهد بود، عنوان کرد: برنامهریزیها به نحوی انجام شده است که درمانگاهها و داروخانههای شبانهروزی در اطراف حرم رضوی فعال باشد و به زائران و مجاوران خدمات ارائه دهند.
۱۲ هزار پزشک و پرستار خدمت رسان زائران
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ستاد نوروزی گفت: حدود هزار عضو هیأت علمی، حدود چهار هزار پزشک عمومی، متخصص، داروساز و دندانپزشک به همراه حدود هشت هزار پرستار در ایام نوروز خدمات مورد نیاز مردم در حوزه سلامت را ارائه میدهند و حدود ۳۱ هزار نفر از کارکنان شاغل در همه حوزههای کاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد آماده به خدمت هستند.
پرداخت هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال برای تامین داروی نوروزی مراکز درمانی
دکتر رحمتی افزود: برای خریداری و تامین اقلام دارویی مورد نیاز هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی تزریق شد تا همه مراکز درمانی داروهای مورد نیاز خود تا نیمه اردیبهشت ماه آینده را ذخیره کنند.
وی گفت: علاوه بر این داروخانههای شبانهروزی به ویژه در اطراف حرم رضوی در ایام تعطیلات نوروزی فعال است و ۱۲ داروخانه نیز مجوز فعالیت تا ۱۲ شب را دریافت کرده اند تا دسترسی به خدمات دارویی برای زائران به آسانی فراهم شود.
این مسوول بیان کرد: ارائه خدمت به زائران در داخل حرم رضوی در گام نخست با حوزه درمان آستان قدس رضوی، در مرحله بعد ناوگان پیش بیمارستانی (اتوبوس آمبولانس، آمبولانس و موبایل بیمارستانها) و در گام بعد بیمارستانهای پیرامونی حرم از جمله بیمارستان موسی بن جعفر (ص)، شهیدکامیاب، شهید هاشمی نژاد، امام زمان (عج) و جواد الائمه (ع) است.