لیلا منوچهری به اینکه پارسال، هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون به استان اختصاص داده شد، اظهار داشت: این تسهیلات در زیر بخشهای زراعت، باغبانی، گلخانه، دام و طیور، آبزیان و تجهیز شرکتهای مکانیزاسیون توزیع شده است.
وی افزود: این تسهیلات برای خرید انواع نیرو محرکه از جمله تراکتور باغی و کمباین، انواع دستگاههای کاشت، داشت و برداشت محصولات زراعی، سمپاشهای زراعی و باغی، تیلر، پوستکنهای بادام و گردو، سایر ادوات باغبانی و تجهیزات مرغداری، دامداری و شیلات پرداخت شده است.
به گفته منوچهری، در این مدت ۴۱۰ دستگاه ادوات زراعی با مبلغ ۴۶۰ میلیارد ریال، ۳۱۷ دستگاه انواع ادوات باغبانی و ۱۹دستگاه تراکتور به مبلغ ۲۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خریداری شد.
بیشتر بخوانید
وی اضافه کرد: در این مدت دو واحد دام و طیور با مبلغ هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال تجهیز و یک واحد شیلات با مبلغ سه میلیارد و ۳۳۰ میلیون ریال تجهیز شده است.
منوچهری از خرید شش دستگاه کمباین برای شهرستانهای شهرکرد، لردگان، اردل، بروجن و فارسان خبر داد و گفت: یک دستگاه از این کمباینها از محل تسهیلات ماده ۱۸ خریداری شد.
وی از بسته شدن سامانه سمات از ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۲ خبر داد و بیان داشت: هماکنون پرونده خرید تجهیزات و ادوات کشاورزی به مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال در بانک کشاورزی استان تشکیل شده است.
منوچهری تصریح کرد: توسعه مکانیزاسیون کشاورزی از مهمترین اهداف توسعهای سازمان جهادکشاورزی در راستای افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی، تجهیز ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی استان است.
وی ادامه داد: یک چهارم تولید ناخالص داخلی و یک پنجم اشتغال چهارمحال و بختیاری به بخش کشاورزی وابسته است. از مجموع اراضی این استان ۲۵۰ هزار هکتار معادل ۱۵ درصد سطح زیرکشت اراضی کشاورزی استان است و در حال حاضر ۷۷ هزار بهرهبردار با تولید سالانه یک میلیون و ۹۵۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این استان فعال هستند.