رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایرانشهر گفت: مسافران نوروزی در زمان افطار با غذا‌های بومی محلی شهرستان پذیرایی می‌شوند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان، رحمان ریگی رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایرانشهر گفت: امسال تقارن نوروز با ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی است تا آداب و رسوم و سفره افطار سنتی و غذا‌های بومی و محلی خاص شهرستان به عنوان میراث معنوی به مسافرین و گردشگران معرفی شود.
رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایرانشهر افزود: برنامه افطاری ساده سنتی و محلی تا پایان ماه مبارک رمضان و با همکاری هلال‌احمر از روز‌های ابتدایی ماه رمضان پهن شده و تا پایان ماه مبارک نیز ادامه خواهد یافت و مسافران و شهروندان بر سر سفره متبرک این ماه مهمان خواهند بود و ستاد خدمات سفر ایرانشهر نیز به صورت روزانه با سفره افطاری ساده و با استفاده از ظرفیت غذا‌ها و خوراک‌های خاص این ایام در منطقه از مسافرین نوروزی استقبال و پذیرایی می‌کند.
او افزود: یکی از مهمترین اهداف ستاد خدمات نوروز ایرانشهر گرامی‌داشت و رعایت شئون ماه مبارک رمضان است که به منظور رفاه حال مسافرین و گردشگران نوروزی این سفره افطار ساده در فضایی کاملا سنتی و معنوی پهن می‌شود که مورد استقبال نیز قرار گرفته است.
ریگی گفت: در اولین روز بهار نیز مسافران و گردشگران نوروزی مورد استقبال اعضای ستاد سفر شهرستان قرار گرفته و از آنها در ایستگاه ورودی ایرانشهر پذیرایی شد.
او ادامه داد: در این مراسم جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و معاون عمرانی فرماندار ضمن خوشامدگویی به مسافران و گردشگران، بسته‌های فرهنگی و صنایع‌دستی به آنها هدیه کردند.
رییس اداره میراث‌فرهنگی ایرانشهر تصریح کرد: این شهرستان به واسطه جاذبه‌های تاریخی و طبیعی متعدد و علاوه بر آن قرارگرفتن به عنوان شاهراه ارتباطی و مسیر گردشگری سواحل مکران هر ساله میزبان جمع زیادی از مسافرین نوروزی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار