این روز‌ها خادمان آشپزخانه بزرگ مسجد مقدس جمکران به صورت شبانه روزی در تلاش هستند تا سفره‌های افطاری روزه‌داران را رنگین کنند.

 اشکوری، مسئول طرح افطاری بزرگ مسجد جمکران گفت: در این آشپزخانه روزانه بیش از ۵۰۰ نفر به صورت دو شیفت برای پخت بیش از ۴۰ هزار پرس غذا فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این طرح افطاری بزرگ از ۲۰ سال پیش با پرس روزانه ۳۰۰ پرس غذا آغاز شد و امروز به بیش از ۴۰ هزار رسیده است.

مسئول طرح افطاری بزرگ مسجد جمکران گفت: غذای طبخ شده در این آشپزخانه در مساجد تکایا و نقاط مختلف استان قم توزیع خواهدشد و بخشی هم به درب خانه‌های نیازمندان ارسال می‌شود.

اشکوری همه هزینه‌های این آشپزخانه بزرگ را از محل کمک‌های خیرینی از داخل و خارج کشور اعلام کرد و افزود: خادمان در کنار فعالیت در آشپزخانه آیین جزءخوانی را نیز انجام می‌دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.