سرگلزایی معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صمت استان گفت: طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز در دو مرحله از ابتدای اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین در استان انجام میشود که مرحله اول آن مقدماتی و از یکم تا ۱۵ اسفند برای اطلاع رسانی و هاهنگی با دستگاههای مرتبط همچون تعزیرات، جهاد کشاورزی بوده و مرحله دوم آن که اجرایی است از ۱۶ اسفند آغاز و همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در این مرحله ۳۸ بازرس در قالب ۱۹ تیم بازرسی سازمان صمت بیشتر واحد های صنفی همچون رستورانها، شیرینی فروشی ها، کیف و کفش و در حوزه خدمات سفر مواردی همچون نرخ بلیط هوایی، مسافر بری و ریلی بازرسی میشوند، افزود: از ۱۶ اسفند تاکنون از ۱۵۴۵ بازرسی انجام و ۷۷ پروند به ارزش ریالی بیش از ۳ میلیارد تومان تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
سرگلزایی با بیان اینکه عمده تخلفات عدم درج قیمت، گرانفروشی و عدم ارائه فاکتور بوده، گفت: با توجه به اینکه بیشترین تخلفات در این حوزه هاست بنابراین اصناف و بازاریان متحمل جریمه نشوند نسبت به ارائه فاکتور و رعایت سود مجاز کنند همچنین افراد در صورت مشاهده تخلف، میتوانند با سامانه ارتباطی ۱۲۴ تماس گرفته و این تخلفات را برای بررسی گزارش دهند.
معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان همچنین از اختصاص ۳۰۰ تن آرد خبازی جهت پخت نان بصورت مازاد به استان خبرداد و گفت: این سهمیه مازاد با نظر فرمانداران در نقاط مختلف استان توزیع و پخت میشود.