مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم بیش از ۴ برابر سطح ابلاغی به استان، اقدام به کاشت گیاهان دارویی شد.

گیاهان دارویی نقش عمده‌ای در اقتصاد، اشتغالزایی و حوزه سلامت دارند و فارس با توجه به تنوع اقلیمی، یکی از استان‌هایی است که ظرفیت‌هایی در زمینه تولید گیاهان دارویی دارد، بنابراین استفاده از این ظرفیت، می تواند تاثیر بسزایی در زمینه های ذکر شده (اقتصاد، اشتغالزایی و حوزه سلامت) در استان داشته باشد.

مهدی صادقی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اظهار کرد: در دومین سال از اجرای طرح ملی جهش تولید در دیمزار‌های این استان، با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم ۴.۵ برابر سطح ابلاغی به استان، اقدام به کاشت گیاهان دارویی شد.

بیان کرد: سطح ابلاغی برای طرح جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزار‌های استان فارس ۵ هزار هکتار بود که در این رابطه سطحی بالغ بر ۲۲ هزار هکتار به کشت این نوع گیاهان اختصاص داده شد.

او یادآور شد: با رعایت تناوب کشت که یکی از اصول مهم در اجرای این طرح است، ۱۹ گونه گیاه دارویی با توجه به اقلیم هر منطقه در شهرستان‌های مختلف استان فارس کشت شده که گونه‌های خاکشیر، آنغوزه، گل محمدی، قدومه، شیرین بیان، زیره و زعفران به ترتیب از بیشترین سطح برخوردار هستند.

گیاهان دارویی

صادقی اضافه کرد: ۳ پایگاه نوآوری با هدف آشنایی بیشتر کشاورزان با انواع ارقام دیم، اصلاح الگوی کشت، تغذیه در دیمزار‌ها و کشاورزی حفاظتی در شهرستان‌های آباده، سپیدان و ممسنی راه اندازی شده است.

او گفت: علاوه بر گیاهان زراعی، گونه‌های دارویی از جمله کتان، خاکشیر، سیاه دانه و قدومه نیز کشت شده که به عنوان سایت‌های آموزشی برای بهره برداران در ۱۸ شهرستان مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌های استان فارس مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار