کارشناس آرد و نان جهادکشاورزی فارسان گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان و در آستانه سال نو، نخستین واحد تولید نان کامل در این شهرستان افتتاح شد.

الهه رئیسی اظهار داشت: تولید نان کامل در راستای حفظ و سلامت شهروندان است و بر اساس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی و با توجه به اهمیت نان و نقش آن در سلامتی افراد جامعه، مصوبه ای را مبنی بر تولید نان کامل ابلاغ کرده است.


بیشتر بخوانید


وی افزود: سبوس گیری از دانه گندم برای تولید نان کامل به کمتر از ۵ درصد رسیده و بیشتر آن حفظ می‌شود و ارزش غذایی بالایی دارد و مصرف نان کامل باعث ایمن سازی بدن در برابر ویروس‌ها و افزایش مقاومت در برابر عفونت‌ها می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.