معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۷۸ میلیون و ۴۱۶ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان خبر داد.

محمدمهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران در جلسه میز طیور استان با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۱۷۸ میلیون و ۴۱۶ هزار و ۴۱۹ قطعه جوجه ریزی در مرغداری گوشتی استان مازندران انجام شد، گفت: بیشترین جوجه ریزی انجام شده مربوط به ماه‌های آذر، دی و بهمن ماه امسال بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش قابل توجهی داشت.

او سهمیه ابلاغی جوجه ریزی استان در اسفند ماه امسال را ۱۶ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه اعلام کرد و افزود: جوجه ریزی اسفند ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۶۰ درصد افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ۱۱ ماه نخست امسال ۳۰۵ هزار و ۹۳۵ تن و بطور میانگین ماهانه ۲۷ هزار و ۸۱۲ تن و روزانه ۹۲۷ تن گوشت سفید مرغ در استان تولید شد، گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال ۳۲۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

عباس زاده با بیان اینکه امسال صنعت طیور استان سربلند بوده است، تامین و تحویل بموقع نهاده به خصوص کنجاله سویا، حذف جوجه ریزی ترکیبی سویه‌ها، تخصیص تسهیلات کم بهره، اصلاح ساختار مرغداری ها، ارائه تسهیلات کم بهره را از راهکار‌های برون رفت چالش‌های جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در استان برشمرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.