معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سیستان و بلوچستان گفت: در سطح استان ۲۷ تیم ۲ نفره با همکاری تعزیرات حکومتی بر تمام کالاهای اساسی و بخش خدماتی بازار نظارت و کنترل دارند.

قنبر کرمی بیان کرد: طرح نظارت و بازرسی بر کالاها و خدمات ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز ۱۴۰۳ شامل نظارت بر کلیه حلقه‌های زنجیره‌ای تولید، تأمین و عرضه است.

وی افزود: برای هم‌افزایی و بسیج تمامی امکانات و مقدورات، برنامه‌ریزهایی را در کارگروه تنظیم بازار سیستان و بلوچستان و معاونت اقتصادی استانداری ابلاغ کردند که جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی و سازمان صمت با هماهنگی همدیگر باهدف استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی نسبت به اجرای طرح اجرا کنند.

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: نظارت اصلی در تمام حوزه‌ها و بر روی تمام کالاهای اساسی است؛ بیشترین تمرکز بر بازار میوه، گوشت قرمز، مرغ، شکر، نان، روغن‌نباتی، برنج و اساساً کالاهای اساسی و همچنین بحث حمل‌ونقل و پایانه‌ها یعنی سازماندهی حمل‌ونقل برون‌شهری است.

وی ادامه داد: البته کالاهایی مانند پوشاک، کیف و کفش، آجیل و خشکبار، خاروبار و شیرینی‌ها، مواد شوینده، روغن‌موتور، لوازم‌یدکی، تایر خودرو و لوازم‌خانگی هم در اولویت‌های بخش کالایی برای بازرسی و نظارت هستند.

کرمی اظهار کرد: در بخش خدماتی نظارت و کنترل بیشتر بر واحدهای اقامتی، رستوران‌های بین‌راهی و غذاخوری‌ها و خدماتی مانند قالیشویی و خشک‌شویی است.

وی افزود: در سطح استان و ۲۳ شهرستان تیم‌های نظارتی دونفره‌ای ایجاد شده که البته این تیم‌ها در برخی از شهرستان‌ها دائمی نیستند و فقط در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز به این شهرستان‌ها نیرو اعزام شده است.

وی تشریح کرد: از ابتدای اسفندماه سالجاری آمادگی اولیه با حضور در واحدهای صنفی و بررسی و بازرسی در بازار آغاز شده است. اطلاع‌رسانی و تأکید به تمام واحدهای صنفی برای درج قیمت‌ها بر روی کالاها شده و بیشتر کالاها دارای قیمت مصرف‌کننده و تولیدکننده هستند.

کرمی در خصوص تعداد پرونده‌های تخلفات صنفی بیان کرد: تنها تعداد پرونده‌های اسفندماه سالجاری ۴۵۳ پرونده در سیستان و بلوچستان ایجاد شده و از این تعداد پرونده، ۵۰ پرونده فقط مربوط به قاچاق کالا است.

وی در خصوص بخش خدمات نیز ادامه داد: قیمت‌های مصوب ابلاغی برای بخش خدماتی اعلام شده که به‌ عنوان‌ مثال در مسافرت‌های زمینی سازمان حمل‌ و نقل قیمت‌هایی را اعلام می‌کند و بازرسان در محل حمل‌ و نقل و ترمینال‌ها بر روی این قیمت‌های ابلاغی نظارت و کنترل دارد.

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: خوشبختانه در سالجاری ما شاهد فراوانی کالاها هستیم قیمت کالا گران است؛ اما فراوانی کالا را داریم و این گرانی هم به علت تورم به وجود آمده است.

وی افزود: شاهد صف نخواهیم بود و اگر جایی صف باشد؛ نشان از استقبال مردم برای خرید کالا است و کمبودی در کالا وجود ندارد و فقط باید مکان‌های توزیع کالا را افزایش دهیم.

کرمی اظهار کرد: جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در حال توزیع کالاهای اساسی مانند برنج، شکر، گوشت قرمز منجمد و مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان است.

وی در خصوص برگزاری نمایشگاه بهاره اظهار کرد: نمایشگاه بهاره سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است و تا ۲۵ اسفندماه ادامه خواهد داشت و نزدیک به ۱۷۰ غرفه در نمایشگاه دایر و پنج غرفه دارای کالاهای اساسی به همان قیمت مصوب کالاها را به مردم عرضه می‌کنند.

معاونت بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: مردم استان اگر با کم‌فروشی یا گران‌فروشی یا سایر تخلفات مانند احتکار یا خودداری از عرضه کالا روبرو شده‌اند به شماره ۱۲۴ که در تمام اوقات روز نسبت به رسیدگی به شکایات مردم فعال است گزارش دهند و مطمئن باشند که مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

برچسب ها: نمایشگاه بهاره ، صمت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.