
ریاض منصور، در نشست کمیته حقوق فلسطینی سازمان ملل در نیویورک گفت: چنین شهرکهایی «از یک سیستم غیرقانونی» سرچشمه میگیرد و باید به صورت کلی غیرقانونی تلقی شود.
او، همچنین خواستار لغو عضویت اسرائیل در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به دلیل نقض احکام دادگاه لاهه در مورد نسل کشی در نوار غزه شده است.
وی ادامه داد: فلسطین همچنین بر عضویت کامل در سازمان ملل تاکید دارد.
از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر ماه) گذشته، شهرک نشینان صهیونیست به افزایش حملاتشان در کرانه باختری پرداختند. ارتش رژیم اشغالگر نیز با افزایش و تشدید عملیاتش در این منطقه باعث شهادت ۴۰۵ فلسطینی و زخمی شدن بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تن دیگر شد.
کمیته امور اسرا و آزادگان و باشگاه اسرای فلسطین امروز شنبه با انتشار بیانیهای اعلام کردند به دنبال بازداشت حداقل ۲۰ فلسطینی در کرانه باختری در روزهای جمعه و شنبه، شمار بازداشت شدگان فلسطینی این منطقه از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) گذشته تاکنون به هفت هزار و ۲۱۰ نفر افزایش یافته است.
وزارت خزانه داری آمریکا ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۲ پس از صدور فرمان اجرایی از سوی جو بایدن مبنی بر اقدام علیه «افراد تضعیف کننده صلح، امنیت و ثبات در کرانه باختری»، چهار شهرک نشین اسرائیلی را تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا افزود: شالوم زیچرمن، دیوید چای چاسدای، یینون لوی و اینان تانجیل به فهرست اتباع ویژه و افراد مسدود شده وزارت خزانه داری اضافه شدند.
وزارت خارجه آمریکا نیز اعلام کرد چهار اسرائیلی را به دلیل خشونت در کرانه باختری تحریم کرده است.
تحریمهای جدید که داراییهای این افراد را مسدود میکند و آنها را از ورود آنها به آمریکا منع میکند، چهار شهروند اسرائیلی را هدف قرار میدهد.
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیهای گفت: «اسرائیل باید اقدامات بیشتری را برای توقف خشونت علیه غیرنظامیان در کرانه باختری انجام و مسئولین آن را مورد بازخواست قرار دهد.»
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا فرمانی اجرایی صادر کرده است که بر اساس آن شهرک نشینان یهودی که به فلسطینیها در کرانه باختری اشغالی حمله میکنند، تحریم میشوند.
آمار سازمان ملل نشان میدهد که پس از آغاز جنگ اسرائیل در غزه، حملات روزانه شهرک نشینان در مقایسه با چهار ماه گذشته بیش از دو برابر شده است.
منبع: ایرنا